māmuķīša cibiņa - Apaļa jubileja

About Apaļa jubileja

Previous Entry Apaļa jubileja16. Okt 2011 @ 14:07 Next Entry
Ar bailēm gaidīju 30-gadnieku krīzi, jo visur to vien skandē - kā ar to sadzīvot, kā tikt pāri, bla bla bla. Pilnīgas muļķības, nekādas tādas krīzes nav.
Toties kaut kas tamlīdzīgs mani ķēra kā zibens no gaišām debesīm brīdī, kad sapratu, ka Bandītam paliek 10 gadi, un tas vairs nav Bandīc, bet jau dāma ar viedokli, raksturu un savādu humora izjūtu!
Gribēju sagaidīt desmitā datuma maģiskos 2:22, lai pamodinātu un sabučotu savu Lielo Bērnu, tak vecums dara savu - pusdivos nolūzu, bērnu nesabučoju un aizgulējos uz darbu :)

Zinu, cik ļoti man bija svarīga 10 gadu dzimenīte - draugi, pavasaris, tusiņš!!! Un vēl es tiku pie melna ELEKTRONISKĀ pulksteņa "Електроника" ar plastmasas siksniņu!!!

Neskatoties uz to, ka šomēnes jau dabūjām kodes budžetā šādā paskatā:

nācās piekrist princešu pasākumam boulingā!!!


Jāsaka, ka līdz ar princešu izaugšanu, izaug arī troksnis, ko tās spēj radīt!!!
Vedot četras uz pasākuma vietu, likās, ka nedzirdēšu vairs putnu treļļus pavasarī! Tā kā jubilāra mašīnā nebija, bija jānosakaidro, kas kurai maisiņā, kādas dāvanas, kādi ziedi, kā ko kura taisīja. Un kas interesanti - tas jādara visām vienlaicīgi, cenšoties vienai otru pārkliegt, lai var izstāstīt pirmā!

Šonedēļ nogriezām matus, tā kā deju skolotāja ir nelietīgi aizlaidusies uz neatkarīgo Latvijas apgabalu, nav jēgas turēt bizēm nepieciešamo garumu!

Un vēl - ar Mimi izdomājām briesmīgu plānu. Cilvēks grib un dīc auskarus jau kopš pirmās klases, kad izrādījās, ka daudzām klases meitenēm ir caurumi ausīs. Nu ne ausīs, ausu ļipiņās.
Bet tētis mums ir no dziļiem laukiem un neļauj.
Tad nu Mime vakarā pirms princešpasākuma ar astoņkilogramīgu bumbu ripināšanu, triekšanu celiņā un mešanu starp celiņiem, aizveda dāmu uz salonu un mums tagad ir mazi, askētiski auskariņi.

Un tētis... neko nepamanīja. No sākotnējām bailēm par tīrām latgaļu dusmām, mēs pārgājām uz sportisku azartu - cik dienas paies, kamēr viņš pamanīs...
Šī diena iet uz galu, un man ir reāli draudi zaudēt derības, jo liku uz divām dienām. Vienīgais cerību stariņš - arī Mime nevinnēs, jo viņš caurumus ausīs pamanīs, kad uznāks pubertāte un tajos tiks sakārti čuguna riņķi.
(nu nu?)
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:17
(Link)
;DDD
Paklau..es trešajā dienā pabakstīšu to tēti...;DDD
Un es to eļektroņiku atceros...laikam tak tad man nav vēl vecuma marasms...;D
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:22
(Link)
Vot man liekas, ka tas kā reizi ir marazms, ja atcerās tādas lietas :))
Man gan nekad neienāca prātā - a tev nebija obidno, ka man ir tāds Super Pulkstenis un tev ne?
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:25
(Link)
a to es kā reiz neatceros...;DDDD
Varētu būt, ka tajā laikā man jau bija jādomā, kā vēl izskūt to manu nabaga galvu...;D
A Pupa prasīja, cik tev bija gadu, ka dūra auskarus...un man nācās pateikt 25 gadus atpakaļ...kā tu domā, kā sajutos es?;DDD
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:30
(Link)
Nu gan tu esi pāršāvusi pār strīpu manuprāt.
25 nevarētu būt. Tu man liekas, ka dūri devītajā klasē, kādi 20 mož sanāk.
Bet vispār vāks :D Jāpameklē, kur novilkt sirsnīgos Rozenštrauha darbus, ko jaunajā gadā pie rosola bļodas paklausīties :)))
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:33
(Link)
tak nē.Dacei izdūra un man arī vajadzēja.Man bija 13-14 gadi.Pumpura skolā man jau bija auskari.:)Nu tātad 24-23 gadi atpakaļ.:)
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:22
(Link)
Bet ES!!!!!!!!!!!! Es biju tā, kas Tev dūra caurumu vienā ausī! Nezinu, vai Tu to atceries. (Varbūt man ir marasms un es atceros nepareizi, varbūt tā nebija tieši mana roka, kas dūra ar saspraudi, bet labi atceros, ka tu Lubančikā vannas istabā pieliki pārgrieztu ābola pusīti pie auss ļipiņas otras puses un kāds (manās atmiņās es) dūra cauri ausij. Vai Tev kādā ausī ir vairāki caurumi? Man negribētos ticēt, ka tādā veidā tika durti Tavi pirmie caurumi.
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:34
(Link)
Ja???Es toč neatceros.Atceros, ka bija šausmīgi piņķerīgi un ilgi...Un jā...tie ir pirmie un vienīgie caurumi.Kopš tā laika neaizaudzēju un tā visu savu apzinīgo mūžu i vazājos.:)Bet kaut ko tik neloģisku, kā ābolu izmantot varēju tikai es...tā kā tu droši vien atceries visu pareizi.;DD
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:34
(Link)
Un man lūdzu gruzīti ar klāniem...;DDD
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 14:20

(Link)
un par to krīzi...pagaidi, kad tev bērns piecpadsmit gadu vecumā dīks topiņu, kam ir tāds nieka izmērs - 176...vai kad viņa pietupsies, lai iedotu krustmātei buču...;DD
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:25
(Link)
Wiiiiiiiiiiiiiiiiii! Kā man būtu bērnībā gribējies tādas klavieres! (Ko es te muldu, man vēl tagad gribas!)
Otra lieta - es draugos konstatēju, ka Pupai 10 gadi, bet nekādus galus savā prātā nesavilku, bet, ja Tu tagad par to tā runā, tad es esmu šokā, ka Tev vēl pilnīgā bērna vecumā jau bija bērns. 23 gados vēl ir daudz par agru bērnus taisīt!
Trešā lieta - vai Mime ir tas pats, kas Pupa? How come?
Ceturtā lieta - kas notiks, kad skolotāja atgriezīsies no Neatkarīgā Latvijas apgabala? (St.citu, tā ir Latgale?)
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:27
(Link)
Mime tā esmu es.Līvucis mani tā nodēvēja, un tā tas ir iegājies.:)
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:28
(Link)
Paga, tad man ir ar citu aci jāpārlasa šis ieraksts, jo man tur tie auskari vairs nelīmējas tekstā.
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:30
(Link)
Ā, visu sapratu! Blēde tāda! Starp citu, kā tas bija? Ko teica princese? Nesāpēja? Es pati atceros, ka ar milzu bailēm gāju durt, un man arī likās šausmīgi dārgi savos 14 vai cik tur gados. Cik tas prieks tagad maksā?
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:38
(Link)
Tas prieks maksā astoņus latus.Bērns pats var izvēlēties krāsu tiem pagaidu auskariņiem.Pupa teica, ka tas aparāts iedvešot šausmas.Sabijusies pirms šaušanas.Un kad iešāva pirmo, dabūju mazliet mierināt.Man kaut kā nepatika tā kosmetoloģe, viņa kaut kā sapiņķerējās meistarībā un liekas parāva austiņu Pupai.Tāpēc bija sāpīgāk.Bet tā fiksi pārgāja.Un izskatās tiešām labi.:)
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:41
(Link)
A kā pagaidu auskariņiem var būt krāsa? Vai tad nav jābūt sudraba? Un viss paliek spēkā, vai ne - jāņem ārā, jātīra ar spirtu, jāliek iekšā - tāpat kā sendienās, kad Gruzītis bija jauns un skaists.
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 15:43
(Link)
Nē.Nav sudraba.Es nezinu kas tas ir par metālu, ja godīgi.Un nedrīkst ņemt ārā, saraustot ausi.Tagad tā kājiņa ir brīvāka, pabīdi ausi, un aptīri, viegli tiekot klāt ar ūdeņraža pārskābi.:)Viss iet un mainās...
[User Picture Icon]
From:[info]optimiste
Date: 16. Oktobris 2011 - 18:43
(Link)
Mums teica, ka jātīra ik dienas ar šņabi. Ārā ņemt nevajag. Pirms likšanas vēl nomērīja alerģijas un ko labāk likt - sudrabu vai zeltu.

Teica, ka pec mēneša kaut piekaramo atslēgu var kārt ausī :D
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 16. Oktobris 2011 - 20:31
(Link)
Interesantākais, ka man pašai tajā laikā likās, ka ielecu aizejoša vilciena pēdējajā vagonā... Bet bumsim Sandrulis sanāk bija 21 gadā, tā kā es neesmu tā trakākā :D Toties, tagad šķiet, ka Līva ir piedzimusi piecas minūtes pirms pensijas un es esmu par vecu tam visam, kam atkal jāiet cauri :)
Neatkarīgais Latvijas apgabals tak ir Īrija!!! Nē nu viņa konkrēti laikam ir Anglijā, bet viena alga. Aizlaidās pasaulē laimi meklēt.
Tā kā uz baseinu matus nācās savākt, tēvs pamanīja jau šodien.
Labā ziņa - es vinnēju derības, sliktā - viņš no tiesas vēl pukojas. Vairāk gan par faktu, ka mēs pa kluso. Tipa - vai ta nu es nebūtu ļāvis!!! Tas nekas, ka es divreiz ievadīju sarunas un abas reizes mani apsauca :)
From:[info]diana
Date: 16. Oktobris 2011 - 20:34
(Link)
:DDDDDDDDD Ak tad Īrija. Nu, savējo priekšā jau var arī izgāzties, nav tik traki.
Jā, nu tā jau ir ar tiem vīriešiem - pasaki, nav labi, nepasaki, arī nav labi. Tīri eksperimenta pēc gribētos redzēt viņa reakciju, ja kādu nakti caurumus ausīs izdurtu viņam. :D
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 16. Oktobris 2011 - 20:40
(Link)
Viņš gan draudēja Kristoferam izdurt ausīs caurumus pa kluso, tas savukārt mašīnas aizmugurē galanti klepoja ar izvalbītām acīm :)))
From:[info]bumsis
Date: 16. Oktobris 2011 - 21:34
(Link)
nu...interesanti, kam Zariņš izdurs caurumus, ja Kikim parādīsies auskari...
[User Picture Icon]
From:[info]optimiste
Date: 16. Oktobris 2011 - 18:37
(Link)
Mēs mūsu princesei ielikām šogad uz 11g jubileju. Te galvenais neļāvējs biju es, bet es tiku tam pāri :)
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 16. Oktobris 2011 - 20:42
(Link)
Nu man pašai laikam kaut kāds klikšķis smadzenēs, ka 10 gadi, tas jau nez kas. Droši vien gabals nebūtu nokritis, ja izdurtu 16 gados. Vai nemaz :)))
Bet cilvēks ir tādā sajūsmā... Šogad esot labākās dāvanas dzīvē!
(nu nu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba