māmuķīša cibiņa - Komentāri

About Komentāri
Apaļa jubileja16. Oktobris 2011 - 14:07
Ar bailēm gaidīju 30-gadnieku krīzi, jo visur to vien skandē - kā ar to sadzīvot, kā tikt pāri, bla bla bla. Pilnīgas muļķības, nekādas tādas krīzes nav.
Toties kaut kas tamlīdzīgs mani ķēra kā zibens no gaišām debesīm brīdī, kad sapratu, ka Bandītam paliek 10 gadi, un tas vairs nav Bandīc, bet jau dāma ar viedokli, raksturu un savādu humora izjūtu!
Gribēju sagaidīt desmitā datuma maģiskos 2:22, lai pamodinātu un sabučotu savu Lielo Bērnu, tak vecums dara savu - pusdivos nolūzu, bērnu nesabučoju un aizgulējos uz darbu :)

Zinu, cik ļoti man bija svarīga 10 gadu dzimenīte - draugi, pavasaris, tusiņš!!! Un vēl es tiku pie melna ELEKTRONISKĀ pulksteņa "Електроника" ar plastmasas siksniņu!!!

Neskatoties uz to, ka šomēnes jau dabūjām kodes budžetā šādā paskatā:

nācās piekrist princešu pasākumam boulingā!!!


Jāsaka, ka līdz ar princešu izaugšanu, izaug arī troksnis, ko tās spēj radīt!!!
Vedot četras uz pasākuma vietu, likās, ka nedzirdēšu vairs putnu treļļus pavasarī! Tā kā jubilāra mašīnā nebija, bija jānosakaidro, kas kurai maisiņā, kādas dāvanas, kādi ziedi, kā ko kura taisīja. Un kas interesanti - tas jādara visām vienlaicīgi, cenšoties vienai otru pārkliegt, lai var izstāstīt pirmā!

Šonedēļ nogriezām matus, tā kā deju skolotāja ir nelietīgi aizlaidusies uz neatkarīgo Latvijas apgabalu, nav jēgas turēt bizēm nepieciešamo garumu!

Un vēl - ar Mimi izdomājām briesmīgu plānu. Cilvēks grib un dīc auskarus jau kopš pirmās klases, kad izrādījās, ka daudzām klases meitenēm ir caurumi ausīs. Nu ne ausīs, ausu ļipiņās.
Bet tētis mums ir no dziļiem laukiem un neļauj.
Tad nu Mime vakarā pirms princešpasākuma ar astoņkilogramīgu bumbu ripināšanu, triekšanu celiņā un mešanu starp celiņiem, aizveda dāmu uz salonu un mums tagad ir mazi, askētiski auskariņi.

Un tētis... neko nepamanīja. No sākotnējām bailēm par tīrām latgaļu dusmām, mēs pārgājām uz sportisku azartu - cik dienas paies, kamēr viņš pamanīs...
Šī diena iet uz galu, un man ir reāli draudi zaudēt derības, jo liku uz divām dienām. Vienīgais cerību stariņš - arī Mime nevinnēs, jo viņš caurumus ausīs pamanīs, kad uznāks pubertāte un tajos tiks sakārti čuguna riņķi.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba