dzīvosim gultā ([info]lux_y) wrote 6. Augusts 2006, 16:48
priecīgi daru neko
Šodien kā kārtīgā atpūtas dienā paanalizēju pagalmā dažādos līmeņos izkārto kaimiņu veļu. Redz, mazpilsētā tu sveicinies ar cilvēkiem, zini, kādi viņiem mati vai bērni, un nedoddies Ināra redzēs, ka Lonija ir izkarinājusi drusku pabalējušus brūnus stringus ar leoparda rakstu, a Rīgas centrā esi pazīstams ar kaimiņu leopardīgajiem stringiem un balto blūzi. Pāris apģērba gabaliem nespēju noteikt pielietošanas funkcijas. Smieklīgi tie kaimiņi, kad iedarbina čīkstošos ritentiņus un velk mājās leopardstringus un balto blūzi.
Drusku tālākā mājā kaimiņi pamanījušies pa vēdlodziņu izkarināt 3 dažādu krāsu un izmēru palagus. Kā tai pasakā par sērdienīti, kas caur govs nāsi dziju šķeterēja.
Vēl drusku tālāk ir veco tantu nenosakāmas krāsas palagi un tikpat nenosakāmas krāsas, izcelsmes un pielietojuma spilvendrānlieluma lupatas. Un halāti vai priekšauti.
Mēs katru dienu saskatamies ar pretējiem kaimiņiem, bet tā īsti nesasveicinamies un nesamājamies. Nu labi - izliekamies it kā tur nekā nebūtu. Esmu sākusi plānot iepazīšanos ar kaimiņiem.

Besī tie pagalma kaķu un baložu barotāji.

Un vēl es padomāju par seksu nesen dzirdētu no_dzīves_stāstu iespaidā.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.