14 Aprīlis 2007 @ 00:32
HOPE, posts Tev!  

[info]hope , arī biju uz filmu 300:TERMOPILU KAUJA. Sākotnēji to redzējām reklāmā. Draugs izdomāja, ka varētu būt laba. Un tā kā man ļoti gribējās, lai viņš atbrauc pie manis ciemos, tad uz 5dienas vakara seansu nopirku 2 biļetes. Pēc Tava otrā posta jau sabaidījos, ka nespēšu turēt to filmu. Bet! Superīga bija! Draugs gan beigās teica, ka bija iedomājies, ka filma būšot labāka. Bet es biju sajūsmā! Ja neskaita to, ka zālē bija nežēlīgi karsts, es filmu noskatījos ar aizrautību, daļēji pat no sievietes viedokļa. Muskuļotie spartieši! Un skaisti arī viņi pēc skata! Tā pašpārliecinātība! "Tikai spartietes dzemdē īstus vīriešus!" Mātes jūtas, sievietes cieņas aizskaršana un tās atgūšana! 2 lieliskas publiskās runas - kad valdniece uzstājās padomes priekšā un pašās beigās no 300 vīriem izdzīvojušā spartieša runa. Vot, tādai, dārgā Viļumsones kundze, ir jābūt publiskajai runai - kas spēj aizraut publiku, nevis sausiem faktiem!

Biju vienkārši sajūsmā! Bija nežēlīgi, bet es izdzīvoju katru minūti!

 
 
( Post a new comment )
hope[info]hope on 16. Aprīlis 2007 - 10:38
wow! Vēl īsti nepamodies garlaicībā lasīju draugu ierakstus un tu ja tu zinātu kāds man bija pārsteigums ierogot man adresētu pukstu. Paldies :)
Tas labi ka patika, tas jau laikam atkarīgs no cilvēka audzināšanas un uzskaties, vai tā filma patiks vai nē :)
Otreiz netaisies iet?

Atceros ka baigi patika tā vieta kad sūtnis ieradās spartā un tas spartaks iebļāvās "This is sparta!" un ar kāju iegrūda bezdibenī. Riktīgi labs, tas pierādīja ka sparta nav ar pliku roku ņemama. Drosme, pašpārliecinātība, vīrišķība, slava... to visu varēja izjust šajās divās stundās.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 17. Aprīlis 2007 - 21:56
Tas bija pats sākums. Tad es vēl biju ļoti satraukusies, ka tik tā nav šausmene. Jā, tas bija pārliecinoši un tieši tā - neesam ar pliku roku ņemami!
Nē, otru reizi laikam neiešu. Vispār reti uz kino eju, bet uz šo filmu nolēmu aiziet Tevis rakstītā iespaidā, kā arī tāpēc, ka mans draugs vēlējās.
Bet Tavs posts tiešām iespaidoja mani aiziet uz šo filmu. Un esmu sajūsmā!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
hope[info]hope on 17. Aprīlis 2007 - 23:34
preiks ka tā :)
Centīšos vairāk rakstīt par labām filmām. Pats jau arī bieži neeju uz kino, ja redzu afišā reklāmu un jūtu - ka jā, tas nebūs kārtējais garlaicīgais holivudas sūds, bet kas patiešām savādāks, tad eju noskatīties.

Biju uz Misteru bīnu. Pheee.. pēdējais mēsls tā filma. Neiesaku pat uz kompja vilkt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 18. Aprīlis 2007 - 13:58
:P
Man nekad nav patikušas Bīna filmas. Man tās tiešām liekas tizlas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Rjomis[info]smaids on 8. Maijs 2007 - 11:54
Pilniigi piekriitu :D
Sviiiestss :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)