05 Aprīlis 2004 @ 22:24
 
Šodien kaut kāda bezspēka diena. Knapi vēl kājās turos, bet jāpamācās ir... Ja nu šādu laiku pavadīšanu var uzskatīt par mācīšanos :DD
Es jau atkal par to florbolu, nu, bet nevaru nomierināties :) Šodien, man šķiet, bija skaistāk;a un interesantākā spēle, kādu es biju redzējusi, kad mūsējie (?) spēlē... Vārti, rezultatīva piespēle...
Bija, kā teikt, action :DDDD
Manu sencīti tik nelaida laukumā... iepriekšējā reizē 20min dabūja, tagad komanda šim vairs neuzticās :)) he-he
 
 
Oma:: high
Klausāmies:: Reigani
 
 
( Post a new comment )
Tas pac d:)[info]d_natrins on 5. Aprīlis 2004 - 22:36
ta re no kurienes tev tas florbola fanaatisms:)) gjimenes tradiicija:) jauki:)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 5. Aprīlis 2004 - 22:40
Patiesībā man bija šoks, kad es pirmo reizi ieraudzīju tēvu laukumā sarkanos šortiņos skraidīja. Viņs jau ir futbolists, trenē mazos puikiņus:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Tas pac d:)[info]d_natrins on 5. Aprīlis 2004 - 22:52
:) varu iedomaaties:) - mans sencis taa gan ar kaadu noteiktu sportaveidu neaizraujas vieniigi mees ar vinju kopaa uz sporta klubu kaaderiz aizstaigaajam svarus pacilaat... (nu tu jau zini man vajag...) ta nu es shamo liidz pavelku lai shams ar pameegina savu birojaa uzkraato alusveederu padziit...:) bet taa jau shams taads ikdienaa vairaak pie domaataaju cilvekeu puulja pieder jo kustiiba vinjam notiek sameeraa minimaali un ja notiek tad tikai mashiinaa...:))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 5. Aprīlis 2004 - 22:53
manam ar ikdienas kustiiba mashiina norit, bet vinjsh ik pa laikam pac ir speeleejis futbolu, tagad trenee siikos. Un nu veel florbolu ar speelee:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Tas pac d:)[info]d_natrins on 5. Aprīlis 2004 - 22:58
njaa mans sencis gan nekaadu sportu taa profisionaali nav njeemis ja neskaita vieglatleetiku kaut kad vidusskolaa un augstskolaa... bet tagad vieniigie sporta actioni kas vinjam notiek ir ikgadeejaas sporta speeles un veel visi sporta pasaakumi uz ko es vinju piespiezhu vai parakstu:)) (hokjis, bowlings, peldeeshana, galda teniss, futbols, voljuks un dazhreiz arii uz basi sanaak pierunaat:) )
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 5. Aprīlis 2004 - 23:06
bowlings...Daanijaa saslimu....Taapat arii ar biljardu...Kaa gribeetos tagad uzspeeleet...Biljardu jau esmu speeleejusi, bet bowlings ga nava sanaacis :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Tas pac d:)[info]d_natrins on 5. Aprīlis 2004 - 23:16
jaa bilijards man ar patiik bet to nu gan man biezhi sanaak speeleet taa pat kaa bowlu principaa - bowlu agraak vispaar katru 5dienu ar klasesbiedriem rukaajaam tagad shito tradiiciju metaam pie malas...:)tagad nevis bumbas metam bet vienakarshi metam:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
lusija[info]lusija on 6. Aprīlis 2004 - 10:30
Mees jau ar tikai metam :))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)