have a nice trip - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
louise

[ website | Syberian Cold Pizik Metal vai African True Naked AssCore ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 15th, 2010|01:50 am
antireality
tev taisnība , penču ir daudz 450 tkst iekš lv , tas ir 1/4 aptuveni. un neuzskatu , ka tagad ir daudz nekaitīgāks viss, nedaudz tikai , bet ievērojamas lietas. kautvai svins degvielā un krāsās ir sarucis uj cikreizes, darba apstākļi un drošība nesaindēties rūpnīcās. no otras puses medikamenti ir daudz vairāk un to kaitīgums ir šausminošs , jocīgi ir tas , ka daudz no tā , kas paredzēts veselības glābšanai vienā sfērā, nodara kaitējumu citā veselības pusē.
bet uzsvars ir uz filtrēšanu, jo info gan tagad ir pieejams kā diena pret nakti. tad nekas nebija zināms ko tu ēd , kas tur iekšā utt. tagad var izlasīt ražotajai paikai visus e ciparus pētīt un aplocekļoties no tā ko mums baro iekšā. es dēļ tā esmu atteicies no daudziem agrāk lietotiem produktiem un pavisam godīgi ir jūtams pluss organismam. galvenais ir pārtikas izvēle, jo ja savu biorobotu tur labā kārtībā un masīvi neindē ar ķīmiju, viss ir čikiniekā un nav jāārstējas jau pirms pensijas. protams , ļaudis ir slinki un pohujisti, tāpēc taisnība, ka tiem , kas ēd fastfood ēstuvēs, mauc iekšā rollton tipa makaronus, krāsainos saldumus, nejēgā fāgo čipsus un uzlej kolu un citus šķidinātājus, ir neizbēgams organisma krahs vecumā un medikācija sauja rītā vakarā. un tādu ir vairums.
vecos ļaudis zinu diezgan, kādu laiku no labākās iespējamās darbavietu sērijas "naktssargs" strādāju pansionātā , bija vērtīgi novērojumi. tā ir ka lielākajai daļai ir problēmas kaudzītē, bet ne visiem, citi ir neticami žirgti un veselīgi. un lielākoties veselība ir sabeigta kara laikā, psrs darba apstākļos vai dēļ nepareizas paikas/medikamentiem un alko. un psihiskais agregātstāvoklis aka attieksme pret ar sevi notiekošo spēlē ļoti nozīmīgu lomu nepalikšanā par kropli vecumā. cietēju tips slimo un cieš, izdzīvotāji sīksti turas pie dzīvības, pozitīvie un atvērtie parasti gandrīz neslimo vai ātri izveseļojas.
dzīvošu līdz 85, neslimošu, un beigās nāve un jauns sākums.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: