same shit - [entries|archive|friends|userinfo]
Lote

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[13. Okt 2013|23:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mans nenormāli superīgais sapnis ir tagad Bristole, jo pie velna drūmo Redingu, Bristolē cilvēki likās lielāki dzīves baudītāji un mazliet kulturālāk tur viss, krāsaināk un vispār viss bija tik forši neskatoties, ka šodien staigājām cauri slapji un nosaluši un nezinājām kur ta īsti likties, tāpēc aizgājām uz to foršo kafejnīcu, kur vakar kafijojām un man radās tāds sapņa īstenošanas sapnis, ka man vajag tagad auto tiesības, mums vajag tādu mazu gimpy car, lai varam izbraukāt un mēs tiešām varētu meklēt dzīvesvietu tur, jo Newbury ir tikai stundas attālumā un vilcieni visi tur pat, darba pietiktos gan man, gan vīrietim.
Tad nu pateicu arī vīrietim, ka man vajag tiesības un viņš man zureiz piedāvāja to un šito. Mājās atbraucos sāku meklēt internetos cik aks un kā, bet es neko te nesaprotu, atrodu kādus 10 instruktorus, pie kuriem stunda maksā no 25 līdz 32 mārciņām un tad kādus 5 kam stunda maksā no 10-15 mārciņām. It kā negribas pārmaksāt, kā varētu notikt gadījumā ar tiem lētajiem, bet nesaprotu kur tā atšķirība tāda? Varbūt man pirksti līki un es nemāku sameklēt privātos instruktorus un man met ārā tikai skolu instruktorus, kam ir slavens bizness un pieredze un tāpēc prasa baigo ciparu, tāpēc ka tiem dārgajiem tā arī bija ka visi katrs savā mājas lapā izreklamēti zem kkādām autoskolām. būs darbā jaizprašņā viena no meitenēm, kas šobrīd mācās, cik kas maksā un ar ko jārēķinās, jo neticas, ka noteikumus var pats mājās mācīties un iet uz testu, kad esi gatavs.
Linkpateiksi ar?

Comments:
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:14. Oktobris 2013 - 01:38
(Link)
Bristole rocks :) Es te dzivoju jau 4 gadus, and I effing love it.
From:[info]lotele
Date:14. Oktobris 2013 - 14:18
(Link)
Drīkst pajautāt cik ir apmēram īres cena par vienistabas vai studio dzīvokli?
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:14. Oktobris 2013 - 14:32
(Link)
Tas ir atkarībā kurš rajons, un cik tuvu tu vēlies dzīvot centram. Piemēram centrā un tam tuvos un advancētos rajonos kā Clifton, Cotham studio dzīvoklis varētu būt aptuveni 500-700 paundi mēnesī. Bet ja tu vēlies dzīvot patālāk no centra, piemēram 30 minūšu gājienā, tad var skatīties piemēram Bedminster, Redland (ģimeņu māju rajons), Stoke Bishop & Montpelier (šie divi ir lētāki hipiju un skvoteru rajoni) tur varētu būt studio vai vienistabas dzīvoklis no 400 vai varbūt, ja palaimējas, tad no 300 (sevišķi ja nāk bez mēbelēm). Ja braukt ar autobusu līdz centram nav problēma, tad var skatīties vēl tālāk piemēram Henleaze, Henbury, Easton, bet par to rajonu vidi es tā īpaši neesmu sajūsmā, jo tur ir laikam naktīs bīstami, sevišķi Easton. Es pati mēdzu dzīvot Redland, es gan biju mājā ar vēl 4 cilvēkiem, bet tur bija jauki, un droši, un mierīgi, kāds 25 minūšu gājiens līdz centram un netālu smuks parks.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:14. Oktobris 2013 - 14:35
(Link)
*Stokes Croft

Starp citu, aizmirsu pateikt, ka tas vai cenā ir iekļauti vai nav pārējie maksājumi mēdz būt dažādi, dažreiz ir, dažreiz nav. Es parasti meklēju gumtree.com
From:[info]lotele
Date:14. Oktobris 2013 - 17:43
(Link)
gumtree vnk ir ļoti viltīgs, jo tur ir daudz aģentūru un man gribas zināt kāda ir ejošā cena, tādam centram pietiekami tuvam dzīvoklim. lētāk kā šeit, vismaz zinu ko vajag skatīties, jo te var redzēt reklāmas gan par 600 mēnesī gan pa 1500 mēnesī, tādēļ arī tāda ziņkāre.