Adon
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 15th, 2018

    Time Event
    11:11a
    par apkuri
    pēdējos 10 gadus dzīvoju dzīvoklī, kur siltumu var ieslēgt un izslēgt tad, kad gribas, nevis, kad sākas vai beidzas apkures sezona, arī karsto ūdeni vasarā nost neviens nekad neslēdza, bet šobrīd dzīvojam ar ķīniešiem, kuriem pagrabā ir katls ar vienu vienīgo podziņu ON... pēdējais mēnesis pagājis pie 17-18 grādiem pie gaisa mitruma 70-90%, pēdējās dienas 15 grādi, šodien 14 un apkuri viņi domājot slēgt oktobra beigās... tā ir eksekūcija... vienīgais, kas paglābj it tas, ka mēs ceturtdien aizbraucam uz Denveru un no Ņūorleānas atgriežamies tikai pēdējā oktobra dienā...
    7:43p
    par kailuma estētiku
    ja man riebjas ieejot sporta zāles ģērbtuvē redzēt šur un tur slājošus, uz svariem un pie tepat esošajiem pisuāriem stāvošus kailus vīriešus, vai tas mani padara par homofobu?

    Man nav iebildumu pret laukumu kā tādu, pašam regulāri un ar zināmu prieku sanāk nonākt kailu sieviešu kompānijās un pavadīt tur ievērojamu laikā daudzumu, bet... tās visas ir reproduktīvā vecuma sievietes, turklāt, glītas.... Apoloni ģērbtuvēs kaili nestaigā.. un vispār atlētisku vīriešu šeit sporta zālēs nav daudz... pārsvarā tās ir nokārušās vai kā ar pumpi piepumpētas eksplodēt gatavas miesas... laikam jau tā nav homofobija, bet gan pilnīgi normāla nepatika pret neestētisku, galu galā, arī nūdistu pludmales man nepatīk.. kailumam ir jābūt skaistam, kā Ticiāna, Engra, Kranāha vecākā, Botičelli, Voterhausa, Zorna vai Renuāra darbos, bet nekādā gadījumā ne kā pie Dīrera, Šīles vai Pikaso (kuri visādās citādās nozīmēs man ļoti patīk)..

    << Previous Day 2018/10/15
    [Calendar]
    Next Day >>

Lord   About Sviesta Ciba