SVILPASTE - vse.lv [entries|archive|friends|userinfo]
lo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vse.lv [Mar. 29th, 2007|11:50 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | excited]
[music |Bad reputation]

uzzināju par tādu saitu vse.lv ....smieklīgs bez gala. piereģistrējos. sāka nākt miljons vēstuļu ar dažādiem piedāvājumiem. piemēram: ko tu saki par satikšanos un kaislīgu skūpstīšanos un varbūt par kaut ko vairāk???....es atbildu: pffffff.
(klusums)

Tad vēl: tev skaistas krūtis (nekas, ka mana vienīgā bilde, kas ielikta, jo citādāk jau tie frukti neraksta, ir pieklājīga un tā) , uz ko saņem atbildi: "izcils" komplimetns. viņš: nu neapvainojies, es tiešām tā domāju. es: nu es taču teicu, ka izcils, bet šādi teksti uz mani galīgi nedarbojas. no viņa puses klusums. :D

pēc laiciņa izcils neglītenis aicina draudzēties. es noraidu. man atnāk vēstule: kāpēc tik naidīga? es: es nebūt neesmu naidīga. viņš: bet tu mani noraidīji. es nodomāju (tizls bez gala) un saku: nuuu, 1) es tevi nezinu un 2) man taču ir tādas tiesības. viņš: ir gan. (un atkal uzaicina draudzēties) es atkal noraidu. viņš: nu kāpēc tu tā dari? es neatbildu. (tizls bez gala) (viņš atkal uzaicina draudzēties) (es atkal noraidu)

tad vēl, (es saku, ka jautrs saits), atnāk: ja Tu vēlies, es Tev varu uztaisīt masāžu un ja Tu gribi, tad var arī ko vairāk un ja Tu gribi, tad var ar vēl kādām meitenēm. nu saki, ko vēlies. No manas puses klusums.

ā nu pēdējais, lai nekļūst garlaicīgi, nu normāls džeks (garlaicīgs bez gala) kaut ko raksta, es tīri intereses pēc aizrakstu atpakaļ. viņa pirmais jautājums: tev puisis ir? es: jā, ir? viņš: a kāpēc tad tu šajā saitā? es: a kāpēc ne? pēc neilga laika nāk pāris piedāvājumi no viņa uz randiņu, es noraidu. Tad pēc brīvdienām viņš man stāsta: kā mēs brīvdienās ar čomiem kāvāmies un kaut kas sasita manu mašīnu. es domāju, oooo, tāds pavisam "pozitīvs" cilvēks, patīk kauties un tā...nu jā, meitenēm tieši tādi patīk :D (klusums)

Ir tikai viena problēma, es nevaru izdomāt, kā izdzēsties no tā saita. :D
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]igotblues
Date:March 29th, 2007 - 05:38 pm
(Link)
hehehe, tas labi, ka tev jautri iet.apskatijos to saitu man likaas briesmiigs, turklaat pa pirmo lapu taalaak bez registreeshanaas nelaizh.