SVILPASTE - [entries|archive|friends|userinfo]
lo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 16th, 2007|10:12 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | sad]

Vakardien bija autobraukšana. un es esmu secinājusi, ka vivsvieglāk sadarboties ar instruktoru, ir tēlot blondu un uzdot stulbus jautājumus un smaidīt. piemēram:

1)ir bedrains ceļš, es, protams, braucu uz ~ 50, instruktors saķer galvu un saka: kāpēc tu pa bedrēm brauc ar tādu ātrumu? uz ko viņš saņem pretjautājumu: a kāpēc Latvijā ir tik drausmīgi ceļi? un Jūs zinājāt, ka Lembergs apcietināts? instruktors smaida un iesvilst par Lemberga jautājumu.

2)Instruktors: tagad pagriezies pa labi un apstājies vietā, kur tu domā kur drīkst. es pagriežos. parādās ceļš, uz kura ir apstājušās divas mašīnas. ir ~ pusotra josla.es manāmi nosvīstu. sāku smaidīt. neko nesaprotu. sāku koķetēt: es neko nesaprotu. kas notiek. bāc. es nezinu. un tad es apstājos labajā pusē tieši blakus vienai mašīnai un smaidot paskatos uz instrukotru. tad es nosvīstu. ieslēdzu pirmajā un saku: es labāk otrajā pusē, negribu no jums šodien dabūt pa mici. apstājos kreisajā. un saku: nu es apstājos un saķeru galvu, un smaidu. instruktors: nu tu jau varēji gan tur gan tur, tikai kāpēc, ja ir vesela iela, vajag nostāties tieši blakus tam auto tā, ka neviens nevar pabrukt garām? es turpinu smaidīt.


3) Instruktors: nogriezietis pie loka pa labi. es: vai vai vai ak vai, es nepaspēju, jābrauc vēl pa loku? (klusums) es kaut kur nogriežos. instruktors: tev tagad ir vismaz 20punkti. :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]igotblues
Date:March 16th, 2007 - 10:58 am
(Link)
tev vajadzeeja sasist plaukstas un nopriecaaties: "Jo vairaak punktu, jo labaak! vai, ne?" :)
From:[info]lo
Date:March 16th, 2007 - 11:39 am
(Link)
es jau gribēju nojokot, sacīdama: skolā bija tā, jo vairāk punktu, jo labāka atzīme. bet es iekodu lūpā, nodūru acis un teicu: nu bet vajadzēja ātrāk teikt, ka jānogriežas pa labi ;)