lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:19: hm. tātad - sisijs manā somā jau sen restartējās (jo restarta poga šim tamagočijam ir pārāk viegli piespiežama), tad dzima kikī.

kikī, šķiet, bija kaut kāds tamagočī erors, jo viņa tā arī nekad neizauga no savas lēkājošās bumbas formas. viņai vienīgajai es uzkačāju happy 99, bet nu velti. tikai lēkāja un kakāja, un pat ar 99 happy viņas sejā bija nulle emociju - mute svītriņa un katra acs viens pikselis. man viņa pieriebās un pats uzspiedu restartu.

tad dzima beibī. viņa ātri izauga, izskatījās pēc pikačū krustojuma ar kādu kukaini. lēkāja, kakāja, priecājās. un tad pēc vairākām dienām es redzu midžināšanos ekrānā - tur midžinās beibī, tad uzmidžinās divas bultas cauršautas sirdis. uzspiedu "select" un parādījās "marry? y/n". bet ar ko? nebija nekādu opciju redzēt viņas mīļoto. varbūt kāds no ārpuses sūtīja infrasarkano mīlestību? nezinu, bet uzspiedu y. tad tamagočijs restartējās, bet mazliet citādāk. nosaucu jauno par beby. es īsti nezinu, kas tas bija - viņas vīrs vai viņas un mistiskā vīrieša bērns, kuru es audzināju, bet es pieņēmu, ka bērns. šis izauga par peli uzvalkā. pie generation beibī A burtiņš viņas beby bija nomainījies uz B. nu vot, šim izgāja tāpat kā kikī - arī apprecējās ar neredzamu mīlestību un restartējās. viņam ir beby 2, kurš arī izauga par peli. varbūt es iepriekšējai pelei nepamanīju, bet nu šī pele, kad pakakā, uz savu kaku norāda ar viena pikseļa pirkstu.

pagalmā vienu dienu saskaitīju desmit kaķus un divus parubījušos bomžus.

Powered by Sviesta Ciba