lmr

[info]lmr @ 22:30: viss būs labi. un pat ja nebūs, arī būs labi, jo tas viss notiek citā valstī un mani vienkārši aizmirsīs.
kā vakar piecēlos agri no rīta, tā visu dienu gleznoju līdz vieniem naktī, paņemot tikai pusdienu un vakariņu pauzi ar bojack horseman. finālā biju zemu noslīdējis krēslā, kājas izbāzis caur molberta horizontālo balstu, ar sāpošu sprandu, muguru un acīm, gleznoju ar labo roku, ko uz elkoņa biju atstutējis pret vēderu. nekad vairs! no rīta tinu darbus burbuļplēvē, paralēli brokastojot. skolā no stresa gandrīz apvēmos. mazajā pirms izstādes darbu atrādīšanā neko sliktu neteica, esot okei un interesanti, bet neviens jau arī baigi neiedziļinājās, nostaigāja no viena darbu rindas gala līdz otram. pašam gan man bija arī mazliet uzjautrinoši rādīt, ko tad esmu tajā vasariņā sastrādājis, un izvilkt no burbuļplēves darbu ar bērza tīģerādas stumbru, ērkšķainu stumbru un vēnainu stumbru priekšplānā, kas izskatās pēc gara, ieliekta falla ar maziem kapilāriņiem un maigu pūciņu.

spriedze ir vienkārši pretīga. šovakar atļauju sev atpūsties. pirms gulētiešanas varētu ko palasīt! par to esmu patīkami satraukts un priecīgs.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba