lmr

[info]lmr @ 08:19: aizeju uzvārīt kafiju, atnāku atpakaļ uz istabu - no manas gultas apakšas spīd lapas stūris, uz lapas stūra ar pildspalvu uzrakstīts "Jānim" un tālāk "Tumsības beigas nāk!". nesaprotu, kurā brīdī lapa tur parādījās, un kāpēc zem gultas? iztēlojos vecmāmiņu ātri, kamēr esmu virtuvē, ieslīdam istabā ar lapu, tad viņa izdzird tējkannas svilpes troksni, kas nozīmē, ka kafija tūliņ būs aplieta, un viņa nomet lapu un aizskrien prom. viņai ir ļoti raksturīgi atstāt visādus tādus svarīgos ziņojumus pa kluso, it kā tie tur nokristu no debesīm.

un uz šīs te datorrakstā uzdrukāta, citēju: "Svarīga informācija"
amerikā esot 73% no visiem ieročiem, amerikā esot 120 koncentrācijas nometnes un sagatavoti divi miljoni divvietīgu zārku, jo katrs piektais tikšot iznīcināts. ar 2013. (vecmāmiņa nosvītrojusi 3 un ar pildspalvu uzrakstījusi 7) gada 1. janvāri obama pieņēmis lēmumu iespiest čipus visiem valsts iedzīvotājiem 36 mēnešu laikā. čipus ražojot latvijā, ādažu poligonā.
aicinājums atteikties pieņemt čipu, jo tā pieņemšanas brīdī sātans tevī ieies un tās būšot beigas.
dolāra krahs, uguns jūra, sātans nesnauž, pravietojumi piepildās un vienīgā iespēja - izvēlēties ticēt tam kungam.
lapas otrā pusē lūgšana.

vienkārši gribas raudāt. viņa taču ir pilnīgi citā pasaulē un reizē tepat tukumā aiz sienas.
un kur viņa dabūjusi tādu lapu? tā ir datorrakstā un ar kļūdām, neviens no ģimenes viņai tādus sūdus lasīt nedotu, tad nu noteikti kāds viņai to ir iedevis baznīcā.
sagraut visu viņas pasauli mūža nogalē taču būtu vienkārši nežēlīgi.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba