lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:52: riebjas man tie kaimiņi. nesen sanāca satikties kopīgajā koridorā. reizē atvērām pretī esošās durvis, viņš bija liels kā māja, melnbaltiem īsiem matiem, neapmierinātu un dusmīgu sejas izteiksmi. pateicu labdien, viņš neatbildēja. aizslēdzu durvis un ātri aizgāju. visu laiku aiz sienas lamājas, kliedz uz savu sievieti. suka nahuj. citādi nekad netiekamies. mums pastāv slepens pakts, ko neviens nav pieņēmis, bet ko visi šķiet zinām - ja aiz durvīm kādu dzird koridorā, nedrīkst pamest dzīvokli, kamēr šis kāds nav aizgājis.

pretējā mājā arī dzīvo vienas vienīgas samazgas. nesen gāju uz tramvaju, sētniece slaucīja ielu. pēkšņi viņai blakus nokrita no ceturtā stāva mesta stikla pudele. bļāviens, nu, ja vien es varētu iespļaut ceturtā stāva logā. es pavisam vienkārši nesaprotu. atkritumu konteiners atrodas tieši pie viņu vienīgās izejas durvīm, vai viņi tiešām nekad neiziet ārā? vai viņiem ir slinkums nest atkritumus, pat ja tas ir pa ceļam?

nesen nopirku jaunas austiņas, jo biju iepriekšējās kaut kur pazaudējis, un nu atklājās jauna pasaule, kurā es nedzirdu neko no apkārt notiekošā, tikai to, kas skan austiņās. sanāk tāda kā realitātes kontrolēšana, vienu un to pašu var ieraudzīt citādā gaismā tikai ausīs skanošās mūzikas dēļ.

Powered by Sviesta Ciba