05 April 2008 @ 02:21 am
5-dienas.  
Gaujā šodien "veiksmīgs katastrofa", asociāciju spēles ar līķiem upēs, gariem melniem Betmendaiktiem un sveša alus dzeršanu kamēr īpašnieks tualetē (pat tad, ja alu nemaz tik ļoti negribas - svešs vienmēr labāks). Piecas minūtes pirms vienpadsmitiem slēgtā kase gan bija nedaudz nejauki - "vienu fikso vēl tā kā derēja".


Atbraucot mājās, man pa ilgiem laikiem gadījās izspēlēt vienu "kas te noticis?" partiju. Tā ir spēle, kad jāsalīdzina kā dzīvoklis izskatījās pirms tika pamests un kā izskatās,kad atslēdzu durvis atgriežoties. Pie kam visa sāls parasti tajā, ka versijas vienmēr daudz interesantākas par pašiem faktiem. Nopriecājos, ka četri izsalkušie par vīriešiem sevi dēvējošie bērni, visticamāk, pārtikas un alkohola meklējumos bija devušies prom. Kas man nepatika - netīrās glāzes (mani puiši parasti dzer no lielākiem traukiem, pudelēm vai mazajām šotiņu glāzītēm) un tukšā tara, kas sastāvēja no šampanieša pudeles un rozā skuķu kokteiļa skārdenes. Kāds noteikti bija apmeklējis veikalu un viņi bija spēlējuši "ģimenēs"  ēdot Roltonu visi kopīgi no lielās salātu bļodas. Pārējo man rīt atstāstīs.


Kas attiecas uz "smieklīgs klips"  čali, man rodas iespaids, ka jūs kontaktējat tieši tik daudz, lai Tev katru reizi būtu kaut kas, ko man par viņu pastāstīt. Es pagaidām vēl apdomāju vai tas ir labi, varu derēt, ka Tu arī.

P.S. Regulāra Heitemola lietošana var izraisīt spēcīgu besingītu.
 
 
Current Mood: calm
Current Music: Alice Cooper - Your own worst enemy
 
 
( Post a new comment )
[info]kurtizane on April 19th, 2008 - 07:01 pm
Šis ir mans šīsdienas atradums.

Kas tas par čali? :o
(Reply) (Thread) (Link)
llv[info]llv on April 21st, 2008 - 04:07 pm
šis ir mans pirmais komentārs.

Tavs "ne-tavs" čalis. Tu zini.
(Reply) (Parent) (Link)