The Mighty Ļipa!

Fluīdi...


5. Aprīlis 2010

Priecīgas Lieldienas @ 01:04

Garastāvoklis:: bitchy

Diena, kaut gan pēc negulētas nakts, sākās ļoti jauki. Biju ar māti un māšuku uz Richmond Park briedīšus skatīties (par spīti tam, ka mans jaunais telefonējamais aparāts mani nedaudz sarūktināja, jo batereja sēdās, un viņš gribēja taupīt un neļāva bildēt, viss bija forši). Ieraudzīju, pielavījos, māšuks mani ar briedīšiem noknieba.
Tad netradicionāli Lieldienām saēdāmies suši. Jāpiezīmē, ka suši nebiju iekšā ņemusi sasodīti ilgi. Un vietā, kur ēdām, bija feina lieta, ja dzer tikai ūdeni vai ņem miso zupiņu, tad maksā vienu reizi un Tev lej, cik tik vari dabūt iekšā (tikai par 1.70). es iekšā dabūju 5, tad sāka palikt grūti.

Bet visu nedaudz sabojāja lielais sagurums, kas krājās pēdējās dienās, ka tik mājās un kājas atšaut, tāpēc ciemos pie olu dauzīšanas nebraucu. Neapēdu nevienu olu pa visu dienu. Bet tas darba un skolas stress, ar visām radu būšanām pa vidu. Un pēdējais piliens sms, kuru nesaņēmu, bet visu dienu gaidīju... Sašuvos, kā tautā saka.

Bet viskijs, filmiņa un kūciņa šķiet manu pasauli lēnām sāk glābt.

Un jā, es iekš IMAX (lielākais skrīns uz šitās salas) skatīju 5dienas vakarā filmiņu iekš 3D "How to Train Your Dragon". Nu, iesaku, riktīgi jauka. Un, beidzot, pārmaiņas pēc, happy endings bija ar negaidītu odziņu. Tik tas galvenais pūķu varonis man ļoti manu kaķi atsita. Ui, sailgojos...

Saldu dusu vai labrīt!

Turam buru!
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]smejmoon
Date: 5. Aprīlis 2010 - 11:30
(Link)
sweet!

The Mighty Ļipa!

Fluīdi...