Good&Evil

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:36: Teksti
Hmm gaudulīgi, pesimistiski teksti un atklāsmes, nez kāpēc, šķiet lasāmāki nekā "viss-ok" un neitrāli vēstījumi. Just a thought...

Garastāvoklis:: lazy

Comments

[User Picture]
From:[info]illumine
Date:8. Janvāris 2006 - 23:49
(Link)
Tajos parasti ir daudz vairāk satura un emociju. Man vienmēr ir licies, ka skumjas ir vieglāk aprakstīt nekā prieku. Tomēr es iemācījos aprakstīt arī prieku ar tādu pat maigumu kā skumjas.
[User Picture]
From:[info]ljaunumz
Date:9. Janvāris 2006 - 00:00
(Link)
Prieks parasti tiek patērēts pašā procesā, emocijas iegulst tevī un paliek maz ko izlikt rakstiski, turpretī skumjas intuitīvi laužas uz āru, to emociju deva tiek atgrūsta, paliek pāri.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:9. Janvāris 2006 - 00:03
(Link)
Nē, nebūt. Tas siltais prieks, kad vakarā brauc mājās no kādas jaukas pasēdēšanas, nedzirdi neko, kas notiek apkārt, citreiz pat to, kas pleijerī un ir tik silti un labi, gribas apsegties ar segu un iemigt. Prieks jau nav tikai trakošana vien :)
[User Picture]
From:[info]ljaunumz
Date:9. Janvāris 2006 - 00:41
(Link)
Trakošanu vien jau arī nedomāju. Tas prieks vairāk paliek Tevī, tu to paturi un izbaudi. Padalies ar dažiem citiem, bet gaužām maz sanāk izlikt tekstuāli. Izveidojas tāda kā pašpietiekamība tajā brīdī. Tāpēc izjusti un bagātīgi izdodas rakstīt, kad nekas nav tā ka vajadzētu, vismaz man tā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Janvāris 2006 - 08:30
(Link)
tad jau visas labākās domas, kad ir drūms garastāvoklis. vēl labākas - kad slepkavniecisks.
Powered by Sviesta Ciba