I'm young and I'm easily bored

Gribu paslēpties un raudāt.

Gribu paslēpties un raudāt.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es pēc dabas neesmu nenormāli stresaina, protams, stresoju par mazām lietām un uz īsu brīdi, bet tāds īsts un ilgstošs stress mani tomēr nemēdz bieži piemeklēt. Tomēr tagad.. tagad ir briesmīgi, ir tiešām slikti. Es esmu konstantā stresā visu laiku un skatoties nākotnē, tad tas visdrīzāk nebeigsies vismaz mēnesi, īsti nezinu kā to vispār izturēšu, jo jau pēdējā nedēļa ir bijusi ļoti smaga. Sāp galva, ir bezmiegs, neko vairs nespēju izdarīt, pat dažus mazos parādus nevaru uzrakstīt. Un kādā miera situācijā pamanu, ka rokas trīc. Un lielākoties laika nezinu, kur likties un ko ar sevi un savu dzīvi isākt.
  • nabadzins :( turies, buus labi, es buusu klaat peec 2 nedeelaam un tad es tev vareesu patureet rocinju, hehe :D
    • Es ceru, ka tiešām to darīsi, jo tas varbūt būs vienīgais, kā varēsim pavadīt laiku kopā, jo redz man būs jāmācās līdz vemšanai. :(
      • es saprotu, nabadzins :( ja es buutu vareejusi buutu braukusi veelaak, bet Sofijai taa skola taada uzspiediiga un man jau to vienu nedeelu (jo viena ir TT jau briiva) bija gruuti izluugties.
        • Es jau saprotu, tā jau nav tava vaina, ka brauc tieši tajā laikā, tāpēc darīšu ko varēšu, jo gribu tomēr kaut ko foršu sadarīt, kamēr esat te :)
Powered by Sviesta Ciba