little_mermaid

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:31: Vakardien es pateicu, ka man pietrūkst virtuālā seksa un ka jūtos pēdējā laikā šai jautājumā atstumta. Uz ko es dabūju pretī norādes, ka, lūk, es nedrīkstu traucēt ar savu frustrāciju vīrieti, kad viņš ir stresā un darbos, vēl piedraudot ar detačmentu un vēl piekarināja man zemas pašapziņas birku. Taisnība ir veca kā pasaule - sieviete drīkst atvērt muti un izrādīt savas vēlmes tikai tad, kad vīrietim ir "pareizais" noskaņojums. Pārējā laikā - stāvi rāma!

Uz šādiem izteikumiem mana reakcija ir - atriebības plāns.

Garastāvoklis:: bitchy

Comments

From:(Anonymous)
Date:16. Novembris 2016 - 13:21
(Link)
Birka savā ziņā pamatota — ja tādu lohu patur kontaktos, tad pašapziņa nevar būt augsta. Skarba, bet patiesība. No otras puses tā ir tipiska austrumu vīriešu attieksme, sievietei jāstāv pie ratiem. Ja to gribas pieņemt, tad jāpieņem arī visa pārējā viņu audzināšana un pašapziņa jāpārslēdz uz citām kategorijām t.i. jālieto pakārtoti vīriešiem.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:17. Novembris 2016 - 19:55
(Link)
Par rūgto patiesību jāpiekrīt. Bet, vai tad ikvienam dažreiz nesanāk paslīdēt uz kādu, kurš atver tās maņas un nedrošības, kas nu kuram paslēptas duss ... man tā diemžēl notiek, kad romance iestājas. Bet, jā, padoms vietā - labs treniņš, lai pārslēgtu pašapziņu uz ko citu, ja gribas šādu vīrieti paturēt kontaktos.
Powered by Sviesta Ciba