little_mermaid

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:41: pirmdienas jautājums
Gribu dzirdēt atklātus stāstus par prezervatīviem. Man ar to parasti ir liela dilemma - drošība, protams, pirmajā vietā un ar jauniem partneriem tas ir kā likums, bet ... kad sāku cilvēku biežāk satikt, kaut kā tas likums aizslīd otrajā plānā. Jā, man arī prezervatīvi netīk, tāpat kā lielai daļai vīriešu (un, pieļauju, arī sieviešu, bet kaut kā viņas vairāk uztraucas par savu veselību un apgrūtināšanos), īpaši es to nevaru iedomāties anālā seksa laikā (well, ir tik forši sajust, ka tur kaut kas paliek no otra cilvēka). Bet, ko lai dara ar casual dating, īpaši gadījumā, kad zini, otram ir vēl citi partneri? Es nesaprotu, kā džekiem ar šo nekad nav problēmas? Kādēļ viņus tas neuztrauc? Vismaz man zināmos.

Comments

From:(Anonymous)
Date:17. Oktobris 2016 - 16:59
(Link)
Ņemot vērā, ka Latvija šajā ziņā ir "slimākā" valsts Eiropā un kaut ko saķert ir daudz, daudz vieglāk kā citās valstīs, mēs esam pēdējie šajā kontinentā, kuri drīkstētu "likumu aizslidināt otrajā plānā". Pilnas malas ar šādiem slimniekiem, kas vēl piedevām noliedz un neārstējas, tici man. Jo īpaši iepazīšanās portālos šādi siro. Slidini likumu otrajā plānā tad, kad būsi 100% pārliecināta, ka problēmu gadījumā abi reizē iesiet pie ārsta un vēl godīgi visas pārējās partneres / partneri tiks pieaicināti.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:17. Oktobris 2016 - 17:29
(Link)
Jā, es tieši par to pēdējā laikā esmu aizdomājusies, jo statistika ir, khmmm, diezgan bēdīga. Taču mani nedaudz mierina fakts, ka pēdējā laikā partneri nav bijuši no vietējās vides un vēl nesen pati nočekojos, nesenais bez-prezervatīvu sekss bija ar manu itāļu casual sakaru. Viņa priekšā laikam būs jāpatur mute par LV statistiku.
From:[info]brittany
Date:18. Oktobris 2016 - 00:00
(Link)
es esmu prezervatīvu frīks, cos trust issues. mani partneri un arī es, mēs tam visam pieejam samērā lietišķi, mēs norunājam, ko mēs darām, ko nē, un prezervatīvi vienmēr ir mans noteikums, ja viņi nepiekrīt, es eju prom, lai gan man liekas man ir bijuši tikai pāris gadījumi, kas laužas, visi parasti ir ļoti par prezervatīviem.
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:18. Oktobris 2016 - 10:05
(Link)
+1
[User Picture]
From:[info]_puucinja_
Date:18. Oktobris 2016 - 13:24
(Link)
Never ever bez prežiem, tas tā...mans personīgais viedoklis. Pārāk daudz un bieža baktēriju apmaiņa pat ar pastāvīgu partneri man beidzas ar problēmām saglābt normālu maksts mikroforu.
Nezinu, vai tas ar gadiem notiek, vai kā...
[User Picture]
From:[info]little_mermaid
Date:18. Oktobris 2016 - 14:56
(Link)
Man atkal pretēji, ir bieži bijusi alerģiska reakcija pret prežiem. Ņā, visas tās problēmas, lai vienkārši gūtu prieku ... .
Powered by Sviesta Ciba