viņa

« previous entry | next entry »
Apr. 20th, 2006 | 08:19 pm

no rīta piecēlusies, viņas sajūtas nebija diez cik izcilas.vakardien izdzertais lika par sevi manīt.bet bija jāiet uz darbu, tamdēļ jāceļas bija obligāti.un tad atkal veikals-tramvajs-darbs.mazliet griezās galva, un nenormāli slāpa.0,5 multivitamīnu dzēriena noplaka nepilnās 5 minūtēs.kuņģis sāka protestēt vēl skaļāk.tramvajā likās, ka visi skatās.kā jau vienmēr, ja jūties samērā nožēlojami.acis mazliet asaroja, jo lēcas tika iebāztas acīs velnišķīgā ātrumā.
darbs, kā jau vienmēr, tikai bonusā viņai bija slikta dūša ik pa laiciņam+sāpoša galva un kuņģis.bet nu, ne pirmā ne pēdējā reize, khe khe..
viņa vienu brīdi sev to(stulbo dzeršanu darbadienās) pārmeta, bet tad saprata, ka tomēr tas mazais dzerstiņš dabā bija tā vērts.un džins bija TIK gards, laiks bija TIK labs un kompānija TIK laba.ak...un vēl jaukais krematorijs un menti kapos..jap, nemaz nedomājot daudz, bija tiešām interesanti.
ap 15:00 zvanīja kāda draudzene-aicināja iedzert vīnu.nūū, vīns tiešām nebija tas, ko pēc nejēdzīgām pusdienām un pohām visas dienas garumā viņa vēlētos.bet satikties piekrita.nu tā, negribējās laikam braukt mājās.atkal.
brasas kapos līņāja.tāds skumīgs laiks bija.viņa pasēdēja kopā ar draugiem, piedalījās vārtu rūmes meklējumos, saukāja visus par cūkām un sapņoja/runāja par siltu zupu.kedas bija pavisam samirkušas, bet trolejbusā, kurā viņa iekāpa, paldies tur sazinkam, bija patīkami silts.tas lika viņas acu plakstiņiem aizvērties un atvērties tika pieturā, kurā jākāpj ārā.
viņa prātoja vai ieiet veikalā.principā neko jau īsti nevajadzēja, bet tomēr kārdinājums bija pārāk liels.tāpēc sevis palutināšanai viņa nopirka salātus un spa dušas želeju.
un kad beidzot viņa bija mājās, viss likās savādāk.tā nu...mierīgāk.viņa no dc++ nokačāja dziesmu, ko dzirdēja skanam no garāmbraucošas mašīnas: Mariah Carey - Can't live without you.un sajūtas bija savādākas.

| iečuksti | Add to Memories


Comments {0}