(no subject)

« previous entry | next entry »
Aug. 15th, 2005 | 06:00 pm
garīgais: blah blah
skan: klusums

Nu jaaa...tagad pie gusta dzeru alinju..veelaak laikam ar gaa gaa un anu brauksim kost uz BERGJIEM...ar lieliem burtiem taapeec, ka taa ir viena traka vieta, kur notiek visvisaadas jaukas un arii nejaukas izdariibas,un arii taapeec, ka taa ir mana BEERNU ZEME...nu tipa vieta, kur es pavadiiju savas saulainaas un lietainaas beernu dienas...


Jaunatne, padalieties ar mani un pastaastiet par savaam beernu 'zemeem', tb vietaam, kur juus beerniibaa mitaat...Kaadas emocijas juus paarnjem taas vietas apmekleejot????!!!!!

| iečuksti | Add to Memories


Comments {5}

(no subject)

from: [info]tomahauks
date: Aug. 15th, 2005 - 07:04 pm

Mana bērnu zeme ir Rīgas centrālās bibliotēkas bērnu nodaļa. Šaubos vai to vietu kātreis vēl apmeklēšu, jo nu jau man ir 18 gadiņi, es esmu liels un jau eju uz pieeeaugušo nodaļu!!!

reply


(no subject)

from: [info]ana
date: Aug. 16th, 2005 - 12:26 am

Mana ir Sigulda, kur aardiijos pa mezhiem un purviem un variju smilshu putras un spelejos ar Baarbijaam un saviem sunjiem :D Pec tam gan nonaacu konfliktaa ar sho pilseetu un tagad, ja aizbraucu, reti izeju arpus darza, kas man bez maz vieniigais nesaistaas ar SIGULDU kaa taadu.

reply


(no subject)

from: [info]pomsis
date: Aug. 16th, 2005 - 07:42 pm

Ulbroka. Visdazaadaakaas atminjas. Saakot no ljoti labaam, beidzot ar ljoti sliktaam. Kaa es baidijos no cigaaniem. Un muuzhiigais: "Man tiira mute?". Ardiishanaas, slaistiishanaas un viss paareejais, ko vien mees beerniibaa daram. Kopumaa atminjas ir baigi miiljas un pozitiivas. Katru rizi, kad braucu tai vietai cauri, gribas apstaaties un izstaigaat vecaas labaas vietas. Nav sanaacis. Labi, ka atgaadinaaji. Laikam dereetu aizbraukt.

reply | Thread


meitene_miglā

(no subject)

from: [info]little_black
date: Aug. 17th, 2005 - 04:44 pm

uztaisam beerniibu dienas atceres pasaakumu???:)

reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]pomsis
date: Aug. 17th, 2005 - 05:13 pm

Kaa mees to paveiksim? Katram tachu jaaatrodas citaa vietaa.

reply | Parent