16 July 2008 @ 05:24 pm
 
sovakar laikam dziedas bjorka. nu, ne laikam, bet publikai. laikam tapec, ka drosi vien. isteniba, gandriz drosi zinams, ka vina dziedas. briziem apbrinojama sieviete. kruta un kiciga, un loti ticami prot notelot dabiskumu. ta, ka skiet, tada vina ari ir - nekemmetiem melniem matiem, sniegbaltu a-la "never had a make up" sejas adu, izstiepta rupja adijuma dzemperi balanse uz vienas kajas. kaut kur, kada islandes celmala. tadu vinas foto reiz redzeju zurnala "draugs". ja, bija tads zurnals kadreiz, es vinu pat aboneju. toreiz 20 gadi man skita baisais vecums, kura jau pienaktos gadat mirstamas dranas. bet tagad, atskatoties, tiesi ap to laiku biju ta labi sakusi no mirstamajam dranam vistities ara. ar katru gadu kaut kada divaina, neizskaidrojama veida jutos dzivaka.
nuja, bet domas par bjorku atmodinaja mani piedzivojumu kari. varbut ir verts seju gramata sadraudzeties ar izbijuso macibu biedreni, islandieti. un uzprasities ciemos. bet mums nebutu par ko runat, es nesaprotu vinas makslu. un vina drosi vien nesaprastu mani. nekada diza draudziba nesanaktu.
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on July 18th, 2008 - 09:52 pm
es ari
es ari gribu uz islandi. davai, bazham zeke naudu un backpackojam pa islandi nakamruden? :)
mums butu par ko runat, vienigaa problema - pie manis tu nevaretu uzprasities ciemos...
s
(Reply) (Link)
[info]smilspapirs on July 23rd, 2008 - 07:48 pm
arrgh
Hmm, nu ja, un ta visas labas lietas tiek noraktas pagulte ka bezcerigs variants, kas nu, PROTAMS, nekad jau nu neizdosies un ja ari izdosies, tad noteikti, ne tev, Lilleheks... Met tacu sis domas mala! Bus forsi! Galvenais, ka tai islandietei nebus grauzdetas mandeles roka un vina nestaves Kopenhagenas kanalmala un nemeginas kadai cienijamai latvju jaunietei puderet smadzenes..
Aij,es klustu dusmiga un apklustu tagad...
(Reply) (Thread) (Link)
Lille Heks[info]lilleheks on July 25th, 2008 - 02:01 pm
Re: arrgh
bet, milais smilspapir!!!!!! sis tak bij caur un cauri pozitivs ieraksts! par manu atdzivosanos un vistisanos ara no likauta. un tas, ka es nebusu sirdsdraugos ar visiem pasaules cilvekiem, man itin nemaz nesagada galvassapes ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]smilspapirs on July 27th, 2008 - 04:08 pm
Re: arrgh
nu isteniba, ja ta paskatas ar vesu aci, tad tev ir taisniba.. bet, tomer, tomer.. kaut kur tava ieraksta beigas tomer pavid tada maza likauta malina, kad tu saki, nu ja, nekada diza draudziba tur nesanaktu...
(Reply) (Parent) (Link)
būs savādāk[info]illegal on August 8th, 2008 - 03:33 pm
visa labākā mūzika nāk no islandes!
bjorka un sigur ros.
..
tevi ir interesanti lasīt, bet...
where da hell pazūd garumzīmes?
(Reply) (Link)