Janvāris 2015   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

SC

Leemumi un rezultaati...

Posted on 2009.02.04 at 23:37
Sajūtas:: crushed
Noskaņa:: Pienvedeja Piedzivojumi_Maximums(akustiski!)
Kaa es shodien juutos? Ljauj padomaat..man ir uznaakusi bailju sajuuta ka darbu taa ary neatradiishu...ieniistu sevii to iipashiibu...izveeliibu! Esmu noleemusi ka gribu straadaat kultuuras jomaa un noshauj vai mani, veel man patiik administratiivs darbs, man patiik atbildiibas sajuuta. Logjiski taas sasodiitaas kriizes deelj nekaads plashais darbu piedaavaajums nav. Un es te censhos mekleet sho to ko varu sev pielaagot, vismaz savam raksturam lai ietu uz darbu ar prieku...seezu maajaas buros tajaas lapaas un censhos aizbeegt no depresijas. Kad straadaaju nekad nebija taa, ka es iedomaatos ka daudz briiva laika tas ir slikti...man tas truuka un vispaar es katru briivo minuuti noveerteeju. Tagad-es driiz saakshu kliegt ja veel ilgaak nestraadaashu...esmu darbaholikje!!!Vaaks!!! Varbuut tam visam tomeer ir kaads labums, varu pati sevi beidzot iepaziit, saprast savas prioritaates, veltiit laiku draugiem, gjimenei...bet lai vai kaa...jo vairaak es sevi iepaziistu jo man vairaak no sevis paliek bail!Saprotu to, jo vairaak cilveeks domaa par dziivi un par to kas ar vinju ir noticis, kas notiek, vinjam paliek gruutaak dziivot.Shkjiet rodas iespeeja sarezgjiit situaacijas. Lekcijas atsaakas naakamnedeelj...varbuut tad buus labaak, bet tomeer...ES GRIBU STRAADAAT!(sauceeja balss tuksnesii!) Laikam buus sevi jaaaudzina, bet negribu sevi piespiest dariit to ko mans ES neveelas...putra putra putra...tas viss ir jaapaardziivo...varbuut jaabrauc kkur prom...teevs vakar teica, ja es peec iespeejas aatraak aizlidoshu uz Londonu, tad peec iespeejas aatraak es vareeshu izbaudiit savu jauniibu, nevis to chakareet savas valsts deelj!NU ko....laiks atkal par to padomaat.. :D

Comments:


kāds jau pēdo [info]rutku_teevs kkad 2009-02-05 22:26 (pēdas)
Brīvam laikam jau nav ne vainas, tikai, lai maita garlaicība tajā neiezogas.
Man liekas, ja tu aizbrauksi uz Londonu, tad jaunības vietā izbaudīsi turienas bezdarbnieku pabalstu.
Lūgums nevainot valsti valdības vietā. Tur ir neliela atšķirība.

P.S tavi raksti būtu daudz baudāmāki, ja tu izmantotu garumzīmes un mīkstinājuma zīmes.
lil_any
kāds jau pēdo [info]lil_any kkad 2009-02-05 22:53 (pēdas)
Maita garlaiciiba ir iezagusies:DTieshi taadeelj tas paliek necieshami!
Es nevainoju valsti, patiesiibaa tas bija domaats kaa vainoju taas valdiibu, jo vismaz Londonaa pret tevi attiecas kaa pret cilveeku, kgan gribu piebilst, ka dazi mani draugi kas turp devushies darbu ir atradushi un viss ir ok:)
P.S.garumziimes-sorry,vnk man kompii ieinstaleeja Linux un kopsh taa laika pat nezinu kaa lai dabuuj te gatavu to padariishanu ar garumziimeem u.t.t....naakamreiz rakstiishu bez tiem aa...eee..ii..nj....lj..u.t.t. ceru buus labaak ;)
Previous Entry  Next Entry