Sirdes dēsts - Lāsts

About Lāsts

Previous Entry Lāsts16. Feb 2006 @ 09:37 Next Entry
Laika nebeidzamais rats ir apstājies pie afēras.. pie jūtu melnā cauruma... varbūt pat pie paliekošā smaida!
Ar to es gribēju iesāk skumju dzīvesstāstu, kuru gribētu raxtīt par sevi, bet es apzinos, ka ir vēl manī tā cerība, ka beidzot būšu laimīga, ka beidzot varēšu normālā gaitā dzīvot savu necilo dzīvīti nebaidoties no tā, ka manam iemīļotajam cilvēkam ir tādas pašas jūtas kā man!
mīlestība ir jokaina lieta... tā tikpat ātri beidzas kā sākusies un tā man ir jau pāris piecus vai sešus gadus, kā gadsimta lāsts pār maniem pleciem , pār manu laimi!
Sen esmu sapratusi, ka man ir mierinātājas plecs un cietējas liktenis, drauga sirds un čūskas mēle!
Tā arī pagāhja mani ikgadējie mīlētāju svētki pie televizora un čipsiem!!!!!!!!!
Garastāvoklis:: awake
Mūzika: Bryan Adams "Please forgive me"
(pēdosim kopā?)
[User Picture Icon]
From:[info]psihs
Date: 16. Februāris 2006 - 17:08
(Link)
Labdien, draugs/draudzene!

Šī ir veiksmes vēstule!!!! Uz Cibu to atveda pats grāfs Kaliostro, kad 1779.gadā viesojās Jelgavā! Kopš tā laika šī vēstule ir piecas REIZES apgājusi apkārt Cibai, un VISUS , kas izpildīja tās noteikumus, piemeklēja liela LAIME!!! Tā tas tik tiešām ir, tā DARBOJAS!!!!!!!

Tev šī VĒSTULE ir jāsaglabā uz sava DATORA cietā diska!! Tad KATRAM savam Cibas draugam viņa nākamā postā tā ir jāieliek KOMENTOS!! Noteikti!!!! Tikai tad tā strādās!!!!!!!

Ja STUNDAS laikā Tu to ieliksi PIECDESMIT draugiem, Tu jau ŠODIEN satiksi savu īsto MĪLESTĪBU!!!!! Ja ieliksi TRĪSDESMIT draugiem, tad Tev noteikti atnāks daudz NAUDAS!!! Noteikti ieliec vismaz DESMIT draugiem, citādi tevi piemeklēs NELAIME!!!!!!!!

Cibiņš Apjuuzis_Akmenjkalis ielika šo LAIMES VĒSTULI komentos SEŠDESMIT TRIM draugiem!!!! Viņam tagad ir vairāk minetu un kotlešu, nekā viņš var izdzert ALUS!!!!

Cibiņa Malviine_Artemone ielika šo LAIMES VĒSTULI tikai SEPTIŅIEM draugiem. Viņa SASLIMA!!

Izdari tā, kā liek šī vēstule nākamajās 60 minūtēs un esi gatavs LAIMEI!!!!!
(pēdosim kopā?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba