skaistulis -
linki up
Saturday, January 8th, 2011 05:29 pm
rakājoties pa vecām mantām mammas dzīvoklī, atradu visus savus diplomus no pamatskolas laikiem. ar izcilā Ļeņina attēlu uz vāka, toreiz tādus glaunus diplomus deva.
kad ieraugu kaučkur daiļu Ļeņina bildi, vienmēr iedomājos par Bonča Brujeviča grāmatu, kurā viņš sīčiem saprotamā valodā bija izklāstījis lielā vadoņa dzīvi. es laikam gāju kādā otrā klasē un priekšvārdā tur bija rakstīts, ka Ļeņins ir visiem oktobrēniem vectēvs. es biju nu diezgan apmierināta, ka man ir tāds izskatīgs vectēvs.

4CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

starsailor
starsailor
starsailor
Saturday, January 8th, 2011 06:25 pm

akcents uz izskatīgumu. žēl, ka es nebiju ne oktobrēns, ne pionieris, nekas cits... atceros, kā taisījos iet skolā - 1. klasē, un pēkšņi viss sagruva un valsts iekārta mainījās. a es tā gribēju sarkanzelta nozīmīti ar ļeņina galvu un sarkano lakatiņu - tiešām gribēju. :(


ReplyThread
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Saturday, January 8th, 2011 06:33 pm

hoho, es tiku oktobrēnos un vienu gadu pat pabiju pionieris, biju dikti lepna, vienīgais, kaklauta gludināšana katru dienu nebija mana iemīļotākā nodarbe


ReplyThread Parent
starsailor
starsailor
starsailor
Saturday, January 8th, 2011 06:34 pm

drošvien man arī nebūtu bijis nekāda prieka, vienkārši tā sajūta, ka tā arī neuzzināju, kas tas ir, nav forša :(


ReplyThread Parent
likewise
likewise
seksī boi ex Beivids Dekhems
Saturday, January 8th, 2011 07:02 pm

vienīgais, kā varbūt varu tevi mierināt, ir ka mums bija jāvalkā arī drausmonīgas tumši zilas formas. kas galīgi nesaderēja ar kaklautiem. iebraucējiem no krievijas/ukrainas gan formas bija smuki brūnas. there you go.


ReplyThread Parent