ne jau es..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jūs protams atvainojiet, ja kādu aizskaru..bet šitām "šoferītēm", par kurām nav ne mazākās nojausmas kā viņas ir dabūjušas tiesības..ehh..ka varētu maukt ar svina termosu pa pieri..un tad pa pakausi. bļe DURAS. ja vēl purniņš būtu smuks un mute palielāka izmēra, tad saprastu smadzeņu iztrūkumu..
Bij mirklis, kad domāju griezīšu to mašīnu riņķī un došos viņai sadot ar ugunsdzēšamo aparātu pa viņas pretīgā lexusa spoguļiem, kurus viņai acīmredzot nevajag un vispār acis sadauzīt jo viņa TAK NESKATĀS NEKUR.
  • trū trū
    šajos gadījumos atbilst teiciens:
    sievietes pie stūres ir kā zvaigznes debesīs - tu viņas redzi, viņas tevi nē.
  • "ar svina termosu".. es autā :D:D:D
  • davai bez uzbraucieniem sieviešu dzimumam. vīrieši mēdz būt tādi paši dunduki... bet nu jā, citeriz ir tā, ka gribas sūtīt uz autoskolu atpakaļ :)
    šodien tavā dusmu postā dominē cilindrveida aparāti :DDDD
    • Nu nu... Auto vadīšana un sieviete vairāk kā pusē gadījumu ir FAIL. Tākā nesprēgā te par kautkādu dzimuma vienlīdzību.
      • Kopš tiesības iegūst nevis apmācības ceļā, bet nopērkot, arī vīrieši daudz un dikti ir fail. Man zināmās pie stūres sēdošās sievietes ir ļoti labas. Un izbeigušos benzīnu nelabo sperot pa riepu vai paraustot logu tīrītājus.
        • Vai arī tu vienkārši neproti novērtēt, kas ir "labi" ;)
          Man kolēģes u.c. pazīstamas sievietes arī labi brauc. Taču ja salīdzina "dunduku vīriešu" un "dunduku sieviešu" skaitu starp vadītājiem (attiecīgi skatamies tikai uz "sliktajiem", tad, diemžēl, jāatzīst, ka vīriešu starp tiem būtu mazāk.
          Savukārt vīriešiem pie stūres var piedienēt viena cita problēma: nevis braukšanas neprasme, bet reizēm pārlieka pārgalvība un pārākuma sajūta uz ceļa :)
          • nenoliedzu ka %tuāli vairāk ir labu šoferu vīriešu, bet nu nevajadzētu vienas (vai 458786565) stulbas šoferes - sievietes dēļ nolikt visas pēc kārtas :DDD Un vispār, ko jūs man te piesējāties? :D
Powered by Sviesta Ciba