Posted on 2010.04.03 at 23:36
Dvēseles stāvoklis: pēc ballītes
Dvēseles mūzika: Utah Jazz
Vakar pamatīgi izballējos. Tik pamatīgi, ka vēl joprojām ir kauns no dažiem cilvēkiem. Bet pats galvenais, ka es tik labi atpūtos un man bija riktīgs fun.

īstenībā pēdējā laikā( īsāk sakot, šis gads) ir tik ļoti piepildīts un interesants. Un man apkārt ir fantastiski cilvēki un ir daudz neaizmirstami piedzīvojumi. Uh un ah! Ņemot vēru arī to, ka nu jau esmu liela meitene :)

Šovakar esmu saņēmusies un rakstu. Kaut gan neesmu pie pilnas apziņas, bet zinu to, ka tieši šādos brīžos un vēl trakākos ir iespējams uzrakstīt visādus brīnumus. Tātad, lai arī šajā vakarā top kāds. Lai top! Ja es nebūtu tik slinka, tad, protams to visu liktu uz papīra un būtu daudz skaistāk, bet tas jau ir daudz, ka vispār rakstu. Un, ziniet, tas tik ļoti palīdz saprast visas lietas. Salikt visu pa plauktiņiem un daudz ko secināt. Saprast vai esmu kļūdījusies vai viss kārtībā. Vismaz man tas ir vajadzīgs. Visas emocijas izlikt rakstot un tad pārlasot pielikt tam treknu punktu.

Šovakar secināju, ka Viņš ir viens no maniem sliktajiem ieradumiem. Turpat blakus smēķēšanai un dzeršanai. Es it kā apzinos, ka to darīt nav labi un bieži vien apsolos, ka tā ir pēdējā reize, kad to daru, bet tik un tā vienmēr ir kaut kas, kas nespēj mani atturēt darīt tieši to, ko es vēlos. Un tiešām.. Viņš ir..

Previous Entry  Next Entry