lielpontifs

pūūūūū - pīīī...

Dec. 22., 2012 | 10:16 pm
No:: lielpontifs

uz vienības gatves ir neliela izmēra rimi. tur par kasieri šodien strādāja mīlīga paskata meitenīte ar fantastiskām, ar kārtīgu dekoltē izceltām krūtīm. izskatījās vareni.

saistībā ar šito - kādu laiku kūņojas doma par tekstu saistībā ar šķietamu nepatiku kkādā sabiedrības daļā pret pupus uz augšu stutējošiem krūšturiem. ar konceptu neapmierinātie mēdz izrādīt savu vieglo sašutumu tā it kā viņi ļoti bieži nodibinātu un līdz seksīgam iznākumam novestu kontaktus ar meitenēm, tikai tāpēc, ka ir šķitis, ka viņām ir episkas krūtežas, kuras izrādās pildītas ar viltu - pušapam atslābinot savu tvērienu ap meičas krūšukurvi ilūzija izgaist un apbēdinātais skeptiķis pamana, ka tur tik dūmi un spoguļi.

ieraksta sākumā pieminētā meitenīte ar patīkami lielajām krūtīm, vadoties pēc manas stipri ierobežotās ekspertīzes pupu jautājumos, šķita brīva šāda grēka, bet es gribu bilst - tā kā ņemot vērā faktu, ka grandiozas krūtis ir dabas dotas tikai dažām meitenēm (daļa no kurām ir grandiozas arī ja mēra viņu pārvietošanos pēc rihtera skalas, kas ir slikti), es neuzskatu pušapa krūštura tehnoloģijas pielietošanu meiteņu ar pieticīgākām krūtīm vidū par sliktu praksi. es apzinos, ka nespēju pārskatāmā nākotnē tikt pie katras mani interesējošas meičas, tāpēc es šādā jautājumā atļaujos vadīties pēc vienkāršas filozofijas, ka skaistums pats par sevi nav nekas slikts un, neiedziļinoties sociālās problēmās, pamatā vairot skaistumu ir jauks mērķis. sekojoši, ja meiča pasniedz savus priekšējos apaļumus kā mazliet krāšņākus nekā tie patiesībā ir - es neiebilstu. un pat ja izveidojas seksīgs kontakts, kas palielina manas personīgās ekonomikas "iegūtās kājstarpes daudzumu" par vienu vienību, tas, ka viņas krūtis, redz, bļin, nav tik iespaidīgas kā likās, ir sekundāri.

neievērojot konsekvenci, figūras formu uzlabojošās apakšbikses gan man šķiet paša lucifera izgudrots apģērba gabals kas pelnījis tikt piesists pie neglīta un īpaši atskabargaina krusta.


saistībā ar visu šito atcerējos ko Britu komiķis Šons Loks reiz izmeta sieviešu sakarā:

Falsehood lies in their breasts
Their hearts are forged on a revolving wheel
And they will spike your soul
And bury it in the ground.

paskatīt | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: