lielpontifs

es būšu ātrs kā zaķis ar caureju

Aug. 2., 2012 | 08:58 pm
No:: lielpontifs

tātad

5 dienu ekstensīvā dzeršana un tam sekojošā malkas skaldīšana dubstepa pavadījumā "dziedot" līdzi beidzās diezgan kvalitatīvi. irmo reizi šajā vasarā mani pamanīja saule un esmu diezgan sarkans.

izgāju ārā no mājas, redzēju pēdējo nolana betmenu - "noice". seksīgu kaķsievieti uztaisījuši no aktrises kas man pēc noklusējuma besī.

es nevaru izturēt cilvēkus kas lēnām pārvietojās pa ielu vai dara to tā ka nav iespējams viņiem izveicīgi paslīdēt garām. vel viens iemesls ienīst resnas, vecas tantes kuru apakšdaļu ar vārdu "kombains" aprakstīt ir krietni par vāju.

piepisās krišnaītu ēstuvē neveselīga paskata jaunbomzis. attiecos viņam dot naudu, bet atdot viņam vienu kāpostu samosu es piekritu. vienmēr liekas labāk dalīties ar ēdamo pa taisno, nevis dot naudu. laikam mamma tā iemācīja.

laiks kārtējam vasaras 100+ km pārgājienam, kādreizējā dzelzceļa uzbērums. padalīšos ar maršrutu pēc 4 something dienām. nav jau tā ka kādam baigās alkas būs to uzzināt šeit, bet hell. ja jau turam bezjēdzīgu lapu tad turam bļāviens

ā jā, sapnī atkal to pusaugu jailbait īmo meitenīti redzēju. šoreiz kkādā sakarā galerijā centrs bija augšstāvā atvērta picērija, kkādai ballītei tika pasūtītas 50 dažādas picas. kad 48 bija aiznestas, es ar to blondo īmo čiksi ēdu pārējās divas lejā pie rimi, tika dzerts absolūts ar viskiju. meitene teica "skaties, prikols" un ielēja sev graņonkā gan vienu gan otru un ieblieza visu ribās un tūlīt paņēma un apvēmās sev klēpī un mazliet arī man virsū. aceros ka piecēlos kājās pateicu "es aiziešu notīrīt sev apavus" un domāju kādā sakarā man sapnī tiek piešķirti šitādi radījumi. šitā vismaz bija kaut cik smuka pirms apvēmās

paskatīt | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: