07 January 2011 @ 11:16 pm
 
Tev arī ir tā, ka citreiz, kad kāds liekas sekls un bezjūtīgs, gribas sevi aprāt, ka drīzāk nepietiekami uzmanīgi skaties? Un tad tu skaties otru reizi, trešo, septīto, meklē kaut ko, kas to apgāztu...
Pēc kuras reizes drīkst pārstāt meklēt?
 
 
( Post a new comment )
iokaste[info]iokaste on January 7th, 2011 - 11:38 pm
par pirmo rindkopu: ir gan iemesls, gan apstākļi. un visu var izskaidrot. bet mandomāt, ka nevajag. jo citi kaukādās sfērās ir daudz jaudīgāki kā tu (vai es, vai kaspars), līdz ar to ar citu atvēzienu, un tad tā izprašana ir klamzīga - man palīdz intuīcija, moka tev ir citi instrumenti..

par otro rindkopu: neko nedarīji - biji kā anglijas karaliene uz pastmarkas, tikai attēla kreisajā stūrī ar profilu - tās ir tīrās muļķības, interesanti vien tas, ka ciba ienāk sapnī.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on January 7th, 2011 - 11:44 pm
tā jau ir. kurš gan krāmējas ar tādiem niekiem kā dvēselītes, kad ir jābīda štelles. pamatdoma bija par mazliet mazāka mēroga kretīniem, kuri ir līdzvērtīgi vai spēku samērs atšķiras nebūtiski, bet kretīnisms ir veids, kā viņi neveiksmīgi mēģina uzrāpties augstāk.

varbūt, ja es kādreiz atcerētos to, ko pati redzu miegā, iespējams, arī ar pusi cibas būtu kaut kādi astrālie piedzīvojumi. :) bet jocīgi ir neredzētu cilvēku sapnī redzēt, tas gan.

(Reply) (Parent) (Link)