lexie

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:13: negaidiitais paarsteigums
nu labi patiesiibaa jau zinaaju, ka tas notiks, tikai nedomaaju, kas notiks tik aatri... shodien bija paarrunas ar viesniicas iipashnieci un vinja pazinjoja, ka viesniica tiks sleegta nevis kaa bijaa, paredzeejushi pirms Zsveetkiem, bet 10taa novembrii! shoks ir kaartiigs un iekshaa viss vaaraas, jo tagad atkal jaameklee jauns darbs. bez darba palikt nevar, jo negribas noteereet uzreiz visus savus ietaupiijumus...katraa zinjaa pozitiivaakais moments shajaa visaa pasaakumaa ir tas, kad iipashniecei esmu iepatikusies - vinja varees dot atsauksmes par mani, lai atvieglotu manus darba mekleejumus...bet peediigajaa gadiijumaa, ja neatronu nekaa - man buus iespeeja straadaat atkal pie vinjas vienaa citaa uznjeemumaa, bet jau krietni zemaaka amata darbu! taadeelj jameklee! un ja nesanaaks, tad darbs paliek darbs un par to jau arii naaks naudinja!

Garastāvoklis:: confjused

Comments

[User Picture]
From:[info]a_side_b
Date:25. Oktobris 2006 - 21:17

hemz

(Link)
ā, bet kur tad 3 mēnešu kompensācija par atlaišanu? Tak nejau pašilabprātīgi pametat viesnīcu.
[User Picture]
From:[info]lexie
Date:26. Oktobris 2006 - 21:25

Re: hemz

(Link)
te nav paredzeeta taada kompensaacija, jo Irijaa ir likums, kas paredz, ka darba deveejs pazinjo par darba liiguma izbeigshanu 2 nedeeljas ieprieksh - nu apmeeram taa man arii sanaak! bishkjiit vairaak dienas kaa divas nedeeljas... bet ja atskaita banku holidays, tad tieshi 2 nedeeljas! 0_o
[User Picture]
From:[info]artibalds
Date:30. Oktobris 2006 - 20:36
(Link)
Bet skaties uz sho visu arii no gaishaakaas puses...tev buus vairaak laika (SMILE) :)
[User Picture]
From:[info]lexie
Date:31. Oktobris 2006 - 16:25
(Link)
laika jau taapat ir gana, jo stundas darbaa apgrieza... bet nu buus veel vairaak! bet es par to iisti nebeedaaju, jo viss ir uz labu!
Powered by Sviesta Ciba