lst

[info]crescendo @ 03:57 pm: Pēc mēģinājuma (iekš pajautaa) noskaidrot juridisko pamatojumu, kāpēc nedrīkst skolēnus ieslodzīt skolā, mani nepārsteigtu pat vēlme ēnoties juridiskajā birojā.

(starp citu, atbilde uz to jautājumu – vispār jau skolas to drīkst darīt. Bet, iespējams, ierobežojumi ir neproporcionāli no tā iegūtajam labumam – līdz ar to vari pamēģināt pašķirstīt administratīvo procesu (likumi.lv) un paskatīties, vai šajā gadījumā jāvēršs skolu valdē, vai vari uzreiz administratīvajā tiesā. Valsts nodeva sūdzībai administratīvajā tiesā IMHO ir 5 Ls, process, ja nekļūdos, varēja norisināties arī rakstveidā – kas, kā saproti, atbrīvo no rindas problēmu. Nedomāju, ka ir vēl kāds likums bez Satversmes cilvēktiesību nodaļas uz ko atsaukties – bet nu tiesības uz brīvību un tiesības uz cieņu, tiesības uz privāto dzīvi, principā šie noteikumi ierobežo.
Ā, nu paskaties uz subjektiem, tev laikam vēl nav rīcībspējas – vajag 18 gadus, lai varētu prasību tiesā iesniegt.)


Ja vēlies ēnot tieši mediķi – varu ieteikt Anitu Apsīti (kontaktinformāciju (telefonus, mobilo ieskaitot, meklē www.lu.lv/jf - mācībspēki). Viņa pasniedz tiesu psihiatriju topošajiem juristiem +strādā centrā, kas nodarbojas ar no vardarbības cietušo rehabilitāciju + ja nekļūdos, veica arī tiesu psihiatrijas ekspertīzes un kaut kādā saistībā darbojās arī Tvaika ielā. Visu to viņa ēnu dienā noteikti nedara – bet painteresēties vari. Viņa šķita visnotaļ interesants un pretimnākošs cilvēks.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba