Saspēra velns to zaļo krūzi - Oriental Theme [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oriental Theme [Jun. 7th, 2007|06:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:June 12th, 2007 - 06:30 pm
(Link)
jaa jaa, taapat kaa sievieshu tiesiibas utt. un ej tu iestaasti haardkoor musulmanjiem un musulmaneem, ka sievieshu tiesiibas ir labas.

saproti, taa koruptiivaa domaashana ir vinjiem asiniis. es nezinu, kaa lai to apraksta. ja kaads filipiinietis vaardos arii besiisies par korupciju, tad tikai taapeec, ka tas ir vinsh, kam jaamaksaa, nevis kuram maksaa. aiz skopuma, vaardsakot. filipiinieshi ir naski ielaas gaajeeji, demonstreetaaji, protesteetaaji, bljaureetaaji u.c. sabiedriskaas kaartiibas trauceetaaji, tachu ikviens no bljaureetaajiem, ticis pie kaut vismazaakaas siliites, laks no taas rukshkjeedams.

turklaat sheit cilveeku domaashanaa neeksistee taadas kategorijas kaa 'legaals/nelegaals', 'likumiigs/nelikumiigs', 'taisniigs/netaisniigs' utt. ir tikai 'iespeeja dabuut naudu'. taa nav pat izspieshana, tas ir kaut kas, kas dabiski pienaakas. un iespeejas neizmantoshana ir nevis vienkaarshi muljkjiiba, bet pat greeks.

taa nav tikai menedzhmenta kultuura, taa ir fundamentaala, neatnjemama naacijas kultuuras sastaavdalja. var patikt vai nepatikt, var pienjemt vai nepienjemt, bet viens ir skaidrs: besiities par korupciju Filipiinaas ir tik pat bezjeedziigi un muljkjiigi kaa besiities par karstu laiku Filipiinaas.