Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 10th, 2012|09:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
From:[info]dzeina
Date:August 10th, 2012 - 05:59 pm
(Link)
joprojām, kurā vietā tur ir "apsaukāšanās"?
Un tava izpratne par korektiem jautājumiem ir... maigi izsakoties, dīvaina. "tu tiešām uzskati, ka tavai sievai būtu jāsūta savu pupu bildes uz ikkatras interneta bara diezgan parupjā veidā izpaustu svilpienu, un, ja viņa tomēr nesūtītu, tad tāpēc, ka viņai dūša kā trusītim?" nezinu, kā to nosaukt, bet pavisam noteikti ne par korektu jautājumu.

[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 10th, 2012 - 06:05 pm
(Link)
Paskaidro, lūdzu, kas vainas jautājumam. Tavs laulātais draugs norādīja, ka sievietēm, kas nesūta savus kailfoto, ir "dūša kā trusītim", tādēļ vēlējos viņa viedokli precizēt: vai viņš uzskata, ka arī tev "dūša kā trusītim", ja tu nesūtītu savu kailfoto? Kas ir tik slikts manā jautājumā (nu, jo, protams, sievietes nesūta savus kailfoto pa labi pa kreisi tikai tāpēc, ka viņām dūša kā trusītim)?
From:[info]dzeina
Date:August 10th, 2012 - 06:06 pm
(Link)
es varu tikai citēt "Nē, nu, humora izjūtu aptiekā nenopirksi, indīd."
Joprojām - kurā vietā tur bija apsaukāšanās? Man tiešām interesanti.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 10th, 2012 - 08:20 pm
(Link)
Nopietni? Ja man viens joks šķiet, maigi izsakoties, bezgaumīgs, lai neteiktu - jēls un lēts, tad tas nozīmē, ka viss, cauri, man humora izjūtas nekad nav bijis un nebūs?

Apsaukāšanās tiešā veidā varbūt arī nē, taču runas veids pietiekoši nicīgs; tā vietā, lai konkrēti atbildētu uz konkrētu jautājumu, bārstās ar diagnozēm un nicīgām "asprātībām". Jau vakardienas diskusijā izturējās pietiekoši nicīgi - acīmredzot viņam šķiet, ka atšķirīgs viedoklis automātiski nozīmē, ka es esmu muļķe. Nav jau jēgas ar tevi par to diskutēt - tavs vīrs tev vienmēr būs ar nimbu galvā - pareizi jau ir no lojalitātes viedokļa, bet tev laikam šķiet, ka tu esi vienīgā sieviete uz pasaules, pret kuru viņam nav jāizturas ar nicību un augstprātību.
From:[info]dzeina
Date:August 10th, 2012 - 08:35 pm
(Link)
Tu kaut ko sava galva esi iedomajusies. Nopietni. Nezinu, kura bridi to sviestu saki reflektet ka necienu. Ok, mums abiem ir smagneja humora izjuta, bet nu soreiz tu sacepies pilnigi nevajadzigi un ne par temu.