Saspēra velns to zaļo krūzi - Zvērēni [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Zvērēni [Dec. 22nd, 2011|02:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 22nd, 2011 - 11:29 am
(Link)
Nu, manējais ir smalkas manipulēšanas meistars. Viņš ir uzķēris, ka uz mani frontāli pieprasījumi un uzstājība nestrādā, taču pieklājīgi un smuki izteiktam lūgumam es nevaru pateikt "Nē!" (tas attiecas uz visu un visiem, sevišķi uz cilvēkiem). Un tā viņš gadu gaitā ar pieklājību, manierēm, piemīlību un smukām acīm mani ir iemanipulējis līdz krietnai dominancei, un lūk rezultāts. Tā atklātā čalendžošana un rūkšana nav vienīgā disturbējošā lieta, ir vēl visādas nelabas un nesaprotamas fiškas parādījušās.
From:[info]dute
Date:December 22nd, 2011 - 11:33 am
(Link)
nu jā, bet šito es arī nesaprotu, tie paši interneti ir pretrunīgi. vieni saka, ka ar uzstājību un konsekvenci arī vecu suni var izmācīt. citi – ka feilojot sunim bērnībā norādīt, kurš te ir alfa un pack leader, bezierunu paklausību vairs nepanākt
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 22nd, 2011 - 11:38 am
(Link)
Man nav gadījies uzdurties tādam internetam, kurš teiktu, ka suni jebkurā vecumā nevarētu pārstartēt. Grūtāk, protams, un atkarīgs no daudz kā - šķirnes, temperamenta utt utjp, bet gan jau ka visus var. Komandas, obedience training pieaugušam sunim stipri grūtāk iedīdīt, bet uzvedību var izmainīt jebkurā vecumā.