Saspēra velns to zaļo krūzi - Čīniešu Zvērudārzs (Cosmo; veči iet uzpīpēt) [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Čīniešu Zvērudārzs (Cosmo; veči iet uzpīpēt) [Jan. 1st, 2011|03:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gaidot (vai pavadot) Mehānisko Trusi vai kāviņtur, nolēmu beidzot noskaidrot, kas par pūķi tad es īsti esmu. Izrādās - ak tu tētīt - nevis kaut kāds koka zaurs vai ūdens nesija, bet gan, lēdijas un džentelmeņi, Uguns Pūķis!!!

Tālāk prātoju: ja šitā čīniešu zvēru padarīšana tiešām darbotos, tad iedomājieties, piemēram, manu Astoto Bē - trīsdesmit piķi un zēveli špļaujošu pusauga ugunspūķulēnu baru, atšķaidītu ar pāris otrgadniekiem - jaunajiem un daudzsološajiem bandītiem no citas zvēru sugas.

Bet tomēr pastāv iespēja, ka šitā štelle darbojas, jo beidzot, beidzot ir atrisinājusies mistērija, mīkla un enigma par manas briesmonīgi lieliskās un veiksmīgās laulības noslēpumu: izrādās, jūsu padevīgā ugunspūķiene ir noprecējusi visatbilstošāko, vispareizāko, viskāpriekšmanisradītāko lopiņu - Viņa Ekselenci Žurku Ģenerāli! Jo tajos koroskopos, ko lasīju, par pūķi+žurku ir teikti šādi aizrgābjoši vārdi: "A brilliant relationship - plenty of love, mental sensitivity and understanding. Tipped for happiness." Skeptiķi tūliņ nāks un rūks, ka visi horoskopi ir uzrakstīti šaušalīgi ticami, taču man jāaprāda, ka par citām zvēru kombinācijām tur ne tuvu nav tik smuki teikts, dažas kombinācijas vispār izpelnījušās tādus pareģojumus kā "Don't even think about it" vai "nu, varat jau mēģināt, bet..." un tādā garā.

Vakara turpinājumā saistībā ar visu šito jaunatklāto pūķu būšanu vīra kungs mainīja manu skatījumu uz Mūsu Mīlasstāstu Šrekmulteņu interpretācijā. Es allažiņ sevi biju iedomājusies kā Daiļo Princesi Fionu, kuru nobučoja Šreks un mēs zinām, kas notika tālāk. Taču vīra kungs faktiski pat pierādīja, ka mēs neesot vis šreku pāris, bet gan pūķiene un ēzelis, un tagad, kad pār mani ir nākusi apgaismība, man viņam jāpiekrīt.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:January 1st, 2011 - 10:05 pm
(Link)
A kur links ziņkārīgajiem?:)