Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, June 23rd, 2009

Subject:Par to, kā es smīdinu pati sevi:
Time:7:20 am.
Šorīt atmodos 6os un nopriecājos, ka baigi labā laikā esmu acis atvērusi un vajadzētu celties augšā. Baigi nāca miegs, tāpēc sevi visu laiku uzmundrināju: "Nu celies, celies, davai, Lee, celies augšā!" Tad nemaz nezinu kas notika un šefs mani darbā modina un sūta pastaigāties pa gaiteni. Es vainīga atmostos pa otram lāgam (šoreiz gan bezpoņā)  un atripinos uz gultas labo pusi, lai pa kluso (nu lai šefs neredz, lol) aizmigtu līdz pat 7iņiem!
Comments: Add Your Own.

Time:9:25 am.
Nesen uzzināju, ka raidījums "Degpunktā" pasniedzis balvu savam cītīgākajam skatītājam - kādam 8 gadus vecam zēnam, laikam. Nošausminājos, ka nu ir gan atraduši īsto publiku, kam kapeņu stāstiņus rādīt, un pēc tam atcerējos, ka manā bērnībā arī bija kautkāds 02 raidījums, kur policija rādīja visādus meklēšanā izsludinātus ģīmīšus, un es ar lielākajām šausmām to visu skatījos un baidījos no skaņas jau vien.
Un tad reiz bija tāds gadījums, ka mammas darba vietā (viņa strādāja par pavāru), es ieraudzīju kādu vīrieti, kurš bija atnācis ieturēt maltīti, un kurš mats matā (nu tā man vismaz likās) atbilst meklētajam. Iebrāzos virtuvē & sāku klaigāt, lai zvana policijai, noziedznieks ir atrasts, patiesībā reāli pārsmīdinādama visus pavārus & darot kaunu savai audzināšanai.
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.