Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Saturday, October 4th, 2008

Subject:6h žopings
Time:9:18 pm.
Nu bet protams! Aizbraucām pirkt dīvānu, bet tā vietā Lee tagad ir sarkana virsjaka, 2 spilveni, caurspīdīgs un ļooti nepieklājigs mežģīņu krekliņš un suši komplektiņš, traki, traki smuks ->

Vienu brīdi gandrīz zaudēju prātu dēļ sarkaniem zābakiem, vēl dažiem labiem klājās smagi pie Diesel apakšveļas plauktiem, bet labi, ka saprāts atgriezās īstajā brīdī. Sajūta tagad kā pēc kārtīga sporta - kājas pašas meklē tuvāko krēslu. Dīvāna medībās būs jādodas atkal. varbūt rīt.. Vēlams būtu, lai visas citas bodes uz to brīdi aizklapē ciet. Tāds dīvān-fail, ka bail sāk palikt!
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:10:56 pm.
Veikalos ir tādas lietas, kuras ieraugot, ķiķis pats iemetas - teiksim, zābaki ar spoguļpapēžiem, apzeltītas gultas ar baldahīniem un visādi citādi bezgaumīgi stafi. Vērojot visu to blamāžu, rodas jautājums - kurš gan ir tas, kurš šo visu patērē?! Veiksme šodien uzsmaidīja - visām tām mantām atradās tik pat bezgaumīgi pircēji. Spazmas vēderā no aizturētiem smiekliem un tu pat noelsties nespēj, cik tas viss izskatās ārprātīgi!
Comments: Read 7 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.