Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Sunday, February 17th, 2008

Subject:gribi tici, negribi netici
Time:4:09 pm.
Brīvdienās mīlu skatīties to Krievijas šovu, kur sanākuši ekstrasensi un viņiem tiek uzdoti dažādi "neizpildāmi" uzdevumi. Esmu stāvā sajūsmā par to visu, reizēm uznāk drebuļi, cik nesaprotamas lietas viņi dabū gatavas! Īpaši izceļās tāda Zuļja, sieviete ar tumšiem matiem, un vēl viens jauns džeks, kuram piemīt perfekta oža apvienojumā ar spējān. Reiz viņš vecā ēkā spēja sajust pirms n-tajiem gadiem noslepkavota cilvēka līķa atrašanās vietu, bet Zuļja vienkārši sauc vārdus un stāsta notikumus cilvēkiem, par kuriem neko nezin, tik pirmo reizi ieraudzījusi.. Tirpiņas skrien. Baisi.
Šodien viens no tiem "vieglākajiem" uzdevumiem bija no 10 sievietēm noteikt vienu, kurai nav bērnu. Vienīgās to izdarīja Zuļja...un es. Da var jau to saukt par sakritību vai nejaušību, bet tai sievietei acīs tas bija rakstīts, un es to redzēju! Es nejokoju!
Nu jā, iepriekš pieminētie divi personāži varēja noteikt arī to, ka sievietei bijuši 4 aborti dēļ asinsgrēka (bērnu tēvs bijis viņas brālēns), un pēc tam iedzērusi etiķi, viņa knapi palikusi dzīva un staigā ar katetru, jo ēst viņa nevar.. Lūk, un to visu var pateikt cilvēks, kurš pirmo reizi viņu redz. Bāc, man mute vaļā un tirpiņas skrien!!!
Comments: Read 12 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.