Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, January 24th, 2008

Subject:Bija tāds gadījums
Time:11:14 am.
Pirms pāris dienām es tiku vienkārši apstulbināta.
Nēnu, es jau varu saprast viskautko&viskādusiemeslus, bet tas tomēr mani abstulbināja.
Tātad - ieeju Trodeksā, tas kas uz Tērbatas/Ģertrūdes stūra, nolūkā uzmest aci foniņiem. Atveru durvis, iesperu pirmo soli veikalā, un pirms pārdevēju iklaipnajam "Labdien" pirmais mani sasniedz telpas arōms, ja tā to var nosaukt. Veikalā grozās 2 jauni džeki un viena meitene, kas kko cītīgi skaidro kādam klientam. Neko nezinu par klientu, bet juška bija tāda, it kā visi trīs veikalnieki būtu saēdušies zirņus un tad taisījuši sacenes: kam smirdīgāk.
Es jau neko nesaku par to lietu sliktu jeb nekas jau nav jāpatur sevī, bet tomēr - man liekas, ka jāizvēlas vieta & laiks, kad nepaturēt.. diez vai baigi kruta būtu, ja, piemēram, ieejot bankā, jūs apņemtu tualetes smārds vai veikalā, pērkot desu, kasierīte palaistu balodi tieši jums virsū. Nu nāz, izmuku laukā, cik aši varēju - vnk normāli paelpot nebija iespējams, turklāt veikala durvis vēru pēc iespējas plašāk - lai paši tur nenosmok.
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Time:4:36 pm.
Sabojājāt man te omu ar savu Vangu! No sākuma pasmaidīju, pēc tam smadzenēs sāka uzburties visādas ainiņas un tagad nemaz nav labi. Sagrābjās no visurkurienes visas šitās negatīvās enerģijas un visādus citādus negatīvismus un pēc tam pašiem sūdīgi. Un kam no tā labāk? Tev, man? Vai Vangai, kuru visi atcerēsies 2125.gadā?
Tpu, buļ, tpu!

Tiem, kas vēl nezin, bet baigi interesē, kā visi mēs par kiborgiem paliksim, var meklēt rasbainieku
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.