Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Friday, July 6th, 2007

Time:3:49 pm.
Esmu atgriezusies!
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Time:4:11 pm.
Gribēju tik piezīmēt vakardienas "dziļo domu" - klavierskaņdarbus es dievinu! Tādus skaistus, melodiskus un ar noskaņu (var būt arī pavadījums). Nudien nesaprotu, kāpēc pārtraucu tās spēlēt, tālāk par nošatslēgu tā arī netiku. Toties man laukos ir pagājušā gs. klavieres ar vācisku nosaukumu un īstiem ziloņkaula taustiņiem!
Vakar Horacio el Negro Hernandez bija pianists, kas sit pušu visu, ko man nācies līdz šim redzēt. Sapratu, ka kādududien sameklēšu mājās smukas melodijas, nopirkšu labu sarkanvīnu, ieliešu to skaistā glāzē un paturpināšu vakardienas sapni vaļā acīm.
& vēl viņi spēlēja kādu dīvainu instrumentu, ko bundzinieks bija atvedis no Zimbabves (!) pēc sava 40 valstu ceļojuma. Atgādināja kaut ko no manas bērnības, kad trinkšķināju mazai lejerkastei līdzīgu bundulīti. Uz sienas gaismas meta vējdzirnavām līdzīgus virpuļus, un šķita, ka visa zāle ir aizturējusi elpu pārsteigumā. Liegajiem trinkšķieniem pa vienam pievienojās klavieres, bass un visbeidzot trompete.. maigi, silti un skaisti. Lee sēdēja ar asarām acīs un klusu sapņoja par prieku, laimi, smiekliem un Āfriku.
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Time:4:53 pm.
Mazas lielas skaistas skumjas
varbūt laiks
Comments: Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.