Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Monday, April 2nd, 2007

Subject:Vnk ārzemniecisks ieraksts.
Time:3:20 pm.
Tā nu lūk man ir nepaveicies (vai paveicies), ka savā īsajā mūžā vēl ne reizi neesmu lidojusi un nekur tālāk par Estiem un Litovciem ar neesmu tikusi, atzīšos - visai mulsina visādi šitie ceļojumi, muitas, pases, zonas un vēl viss kas. Tāpēc ir visai jocīgi klausīties cilvēkos, kas dalās pieredzē par ielām, viesnīcām un restorāniem kaut kur otrā pasaules malā. Tāpat mulsina cilvēku aizrautīgā plānošana par vietā, kuras būs nākamās, un visvairāk - kad man liek izvēlēties, kur tad vis brauksim, it kā es būtu baigā gudriniece, zin.. Laikam jau stulbai jājūtās mazliet, a ko darīt?!
Nu nezinu, vai iepriekš minēto apstākļu dēļ vai kā cita dēļ, bet vēl joprojām spēju sajūsmināties par visu, kas no tām importa zemēm atceļo.. Tā nu lūk - sestdien sapriecājos par 2 importa zvaniem, (negaidītiem un ļoti pat patīkamiem); sajūsminos par importa tikšanos (ja tā to var nosaukt) un vēl par brīnišķīgo blondines souvenieru no ūdenspīpētāju zemes vesela lielā iepakojuma apmerā. Izskatās, ka atsākšu nelāgo ieradumu.. ābolu ūdenspīpei es nespēju pretoties :))
Tāds nu, lūk, mans ārzemnieciskais stāsts. Un kā jums tas viss?
Comments: Read 14 or Add Your Own.

Time:4:51 pm.
Man ar nožēlu jāatzīst, ka guu veiksmīgi piespēlētā Cibas "nelegālā" versija lietošanai darba laikā man neatbalsta bilžu postēšanu iekš kopienas Vauvuparx
Nododu stafeti jūsu gādīgajās rokās!!! :)

//ps.s - Tāpat arī tā neatbalsta rich text opcijas.
Comments: Read 1 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.