Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Sunday, May 7th, 2006

Subject:Atpakaļ civilizācijā
Time:7:30 pm.
Atgriezos jau vakar. Nobaudīju degustāciju galdu, jeb pareizāk sakot to, kas bija palicis pāri Kazarmās pēc 19.00. Atklāju sezonu ar medalu pie Lido galdiņiem, tad, lai sasiltu, visi pasēdējām Cuba āra kafejnīcā sasegušies ar plediem.. Smuki jau tā vispār. Pasākums tika piebeigts Mi6, kur .. nu tur notika viss, ko pat labāk nerakstīt, lai mierīgāka sirds te dažiem :))
 Šodien...šodiena vispār bija absolūti fantastiska.. Rīts pie Hansabankas Daugavmalā, laiskošanās saulītē..līdz telefona zvanam no[info]melodie un ģeniālās S.  Pēc nedaudzām vārdu apmaiņām dodos uz Stabu pagalmu, kur mani sagaida..ne vairāk un ne mazāk kā noservēts galds pagalma mazajā dārziņā ar visādiem labumiem par godu manai jau aizgājušajai vārda dienai.. Visa diena paiet vienā laiskošanās saulītē un 2 alu izsūkšanā.. Rezultātā esmu ieguvusi dzērāj tipa sarkanu degunu, no kura pilnīgi noteikti kaut kad nolobīsies āda, kā arī vienu pārcepinātu plecu un neskaitāmus vasaras raibumus..Bet nu tā pa smuko reāli. Pārsteigums. Patīkami. un jāatzīst - negaidīti.  Rīgā ar nemaz nav tik slikti. Starp māju pagalmiem un zilajām debesīm.
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:7:34 pm.
Sasodīc! Es aizmirsu pateikt!!! Tieši šis, jā, tieši tagad ir mans mīļākais gadalaiks!!!
Comments: Add Your Own.

Time:7:47 pm.
Man absolūti unikālā māmiņa man laukos pateica vienu lietu, kas iekrita dziļi, dziļi manī iekšā: Dusmas?! Tas cilvēks, kurš Tevi sadusmo, tieši tas Tevi kontrolē. Viņam pieder vara pār Tevi.
Essence.

Mīlu viņu. Viņa ir pati..pati..labākā mamma pasaulē.
Comments: Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.