Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Friday, December 9th, 2005

Time:10:21 am.
Pēdējā laikā visai bieši sanācis atcerēties kaut kādas norises pagātnē..šīrīta baltums atkal nedeva mieru tai uzmācīgajai domai par bļitkošanu..
Toreiz visai varonīgi braucu uz Estiju līcī bļitkot asarus, lai galu galā un vienreiz pa visām reizēm saprastu, ko tad mans tētis tik dikti ciena visā tai pasākumā...Mašīnā bez manis bija vēl 4 "noauguši" veči ar vāļinkiem kājās, un vienīgais, ko viņi pārrunāja, bija kāds ķēriens šodien būs, vai bari būs krastā vai jūrā un tā blablabla...Todien nepaveicās, jo tie "bari" nebija krastā (respektīvi visas iespējamās zivis bija pametušas līci..Turklāt tuvojās vēl putenis...Un vēl es atceros, kā, mēģinot ēst pusdienu līdzpaņemtās maizītes, vējš tās vienkārši aizlidināja prom, un es kādu puskilometru tām skrēju pakaļ, jo ēst taču gribējās!!!! labi gan, ka termoss vēl stāvēja uz vietas.. Pievakarē visi "tukšā" atgriezās krastā. Jā, un tad mani tētis aizveda uz veikalu un nopirka man tās bumbiņas, kas sprāgst, nonākot mutē. Tad es biju dikti apmierināta un visu ceļu uz mājām to vien darīju kā klikšķināju mēli..
Tagad, paskatoties uz tiem, kas sēž tur aukstumā uz ledus un to tik dara, kā tirina roku, mēģinot apmānīt zivis, es laikam saprotu, kā viņi to var izdarīt..Pati tak izmēģināju, lai saprastu.
Un laiks iet nemanot..vienkārši lido! Viņi sit laiku, gūst no tā kaifu, un kaut kādā veidā - dzīves piepildījumu..vismaz tikmēr, kamēr ledus vēl turas.
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Time:10:41 am.
Un vēl es vakar gandrīz raudāju aiz apjukuma..jo..es patiesi, patiesi nezinu, ko dāvināt..kam dāvināt..un vispār... Nepatīk man tie lielveikali, it īpaši tagad, kad visi skrien kā aptrakuši un bezjēgā pērk visādus krāmus..Un vēl - tas, ko biju domājusi, šķiet, ka Latvijā vispār nav dabonams..Histērija.
Comments: Read 16 or Add Your Own.

Time:10:49 am.
Un vispār...Man šķiet, ka es arī varu atļauties būt dīvaina.. Vakar noskatījos vienu interviju ar Sandru Zvīguli, kurā viņa apgalvo, ka viņa var atļauties būt mazliet dīvaina un citādāka nekā citi, jo viņa ir aktrise..Nu bet kamoon! A es nevaru, ko? Nu neesmu aktrise, bet maizi pasmaržot man arī patīk...
Comments: Read 1 or Add Your Own.

Time:12:18 pm.
Ar katru brīdi sajūtos aizvien blondāka un blondāka. Jā, šodiena nav "mana diena".
Nevajadzēja vilkt to mazo, melno kleitiņu laikam.
Comments: Read 8 or Add Your Own.

Time:2:31 pm.
Smaids pa visu ģīmi..Drīz sākšu murrāt...:)
Comments: Read 10 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.