Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Friday, November 4th, 2005

Time:9:16 am.
Nu bet...
Vakar man bija tāds rokenrols, ka likās, ka šodien uz darbu neatnākšu. Un tā likās arī šorīt... un tagad ar! Aj..virpuļi, virpuļi..It kā jau nekas daudz..bet, ņemot vērā manu šī brīža pieklājīgo dzīvesveidu - tas jau bija par daudz..Gribās suliņu..a darbā tikai ūdens, ūdens..jau šķebina no tā ūdens.. tik sen nav bijušas paģiras, ka tagad taisni vai riebj un dusmas uz sevi...Nu naf..man tagad šitā jāmokās, a?
Un vispār - sev šitādu bonusu uztaisīju jau tā uz sliktās pašsajūtas fona...nē, nu kur man prāts!
Slikta pašsajūta + paģiras bonusā + morālās (ar jau it kā nav par ko, bet ir dēļ iepriekš minētā)...
Nu, un ko tagad? (šokolāde šodien nelīdzēs) /:
Comments: Read 12 or Add Your Own.

Time:3:11 pm.
Eu! Bet goda vārds man sākās Ziemīšu drudzis! Mani pārņem šausmas iedomājoties, ka būs jāmeklē dāvanas un viss pārējais tas trakums ap tiem svētkiem. Un vēl piezvanīja draudzene un pateica, ka mūsu meitenes visas satiekās 17.decembrī - datumi jāsaskaņo un jānoliek jau tagad esot...Un tad būs jāmeklē ne tikai Ziemīšu dāvanas, bet kopā vēl visas citu svētku dāvanas...man laikam ir fobija no tā. Glābiet!

Hmmm...a varbūt izcelties ar absolūtu neoriģinalitāti un nopirkt visiem, visiem pazīstamajiem vienu mazu nieku un visiem pēc kārtas sadāvināt pa vienam eksemplāram - gan Ziemīšos, gan vārda un dzimšanas dienās...ķip 1.sūdiņs Ziemīšos, 2. tāds pats sūdiņš par to, ka vārdene...Nu vairāk sūdiņus savāc tas, kas pacenties ieriktēties šai pasaulē tieši uz Ziemīšiem... mm? (izklausās jau galīgi neriktīga Lee...ķīselī mazliet)

Aj nevaru, nevaru...man tak žēl naudas arī...ja tā padomā - par visiem tiem sūdiņiem vien normālu mēbeli varētu iegādāt...Laikam skopums, ja?!

starp citu - šodien esmu izdzērusi kādus divus litrus ar šķidrumu. šobrīd sāku justies kkcik labāk, pēc cilvēka, ja tā varētu teikt.
Aijaijaa - tralallaa, vakars uz ezera...
Comments: Read 4 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.