Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, July 5th, 2005

Time:12:54 pm.
Aktīvi realizēju kājām staigāšanas programmu "Nekādu tramvaju", lai gan ceļā pavadītais laiks saplusojot rīta un vakar gājienus ir vairāk par 30 min nekā parasti, toties kājāmgājēs tagad esmu, turklāt uzstaigājusi savu pirmo tulznu tieši uz pēdas...pa skaisto, vai ne?!
Un vēl vakardienas milzum lielais pārsteigums: uzčāpoju līdz savam dzīvokļa stāvam, sameklēju somā atslēas un reāli abstulbstu no pārsteiguma: strādnieki, kas visus rītus, klusējot mani pavada ar skatieniem , nokrāsojuši manas dzīvokļa durvis...Nu vai nav mīļi???:)))
Nu un ja jau stāstu te visādas lietas - protams, neiztikt arii ar sliktām...
Dusmu rauj tel nr, kam esmu iedevusi nosaukumu Dranj - zvana un zvana un tik staasta visādas glupības...nervi neizturēja un sazinājos ar dažām telekomunikāciju organizācijām, vilkšu aiz ausīm laukā..Nekas, nekas, draudziņ, tu vēl redzēsi velnu...Lee ir beidzot nikna!!!
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Subject:FCUK!!!
Time:10:18 pm.
Music:Lenny Karvitz - Heaven Help.
Kārtējo reizi Lee sabūvētā pasaulīte sabrukusi...Kkā sagadās, ka tiešām esmu vairāk mājās nekā ārā, bail, ka kkāds depresivņiks nepieķerās...man vajag reanimēšanas programmu, jo kājām staigāšanas programma nekādus rezultātus nesniedz, lee nesamaitājas, tik kļūst godīgāka un prātīgāka..Nu kas tad tā par Lee???! Uzklausīšu jebkurus ieteikumus...
Comments: Read 26 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.