Kad nu visi...
... ņemas ar tām gastronomiskajām izvirtībām, tad es ar'.
Ņem Spilvas Boršča burciņu un attaisa. Saturu iemet katlā. Tukšo burciņu pielej ar ūdeni, ūdeni izlej katlā. Burciņu patur uz galda, tajā iemet netīro karoti (, ar kuru iemeta saturu katlā). Uzliek katlu uz uguns, lai vārās. Paņem lielu zupas šķīvi, tajā ieliek karoti. Burciņu ar vāciņu izmet. Paņem parastu šķīvi. Uz tā uzliek maizes šķēli un atbilstošu skaitu Lido paprikas desas šķēles. Noņem no uguns zupu (tagad viņa noteikti vārās), iegāž lielajā šķīvī. Pasniedz kopā ar gurķi.
Vaiii, kāds es esmu pavārs.
NB! Veselības ministrija brīdina: neēdiet boršču ar savu vienīgo balto kreklu!
Comments