mizantropei наплевать

March 2nd, 2007

01:05 am

Mēs esam kļuvuši auksti, racionāli, mēs ārkārtīgi labi apzināmies savu individuālo esamību un tiesības un vairāk par visu vēlamies nekļūt atsvešināti, vienlaikus nekļūstot atkarīgi, turklāt mūs nemitīgi vajā domas par veselību un higiēnu: un šī nav pati labākā augsne mīlestībai. Šābrīža stāvoklis ir tāds, ka Rietumos seksualitāte nenovēršami iegūst profesijas aprises. Protams, pastāv arī sadomazohisms. Tomēr sadistu un mazohistu pasaulē valda smadzenes, precīzi noteikumi, iepriekšējas vienošanās.
Sadomazohisma spēle ar visiem tās noteikumiem spēj saistīt tikai izglītotus intelektuāļus, kuru acīs sekss ir zaudējis jebkādu pievilcību. Visiem pārējiem atliek tikai viens risinājums: pornogrāfija, kurā piedalās profesionāles, kā arī trešās pasaules valstis, kur ir iespējams reāls sekss


Un tāpēc katram no mums ir jājautā sev: ko es, tieši es, varu darīt, lai pasaule kļūtu labāka.

01:07 am

“Pie zārka, kurā bija guldīts vecais, man nāca prātā nepatīkamas domas. Viņš pratis dzīvot, vecais mērglis; ar visiem sūdiem ticis galā kā lielais. “Tev ir bērni, vecais sakārni...” aizgrābti nodomāju. “Tu varēji bāzt savu resno pimpi mātei pežā.” Vispār biju mazliet satraukts, skaidrs, ne jau katru dienu ģimenē bēres.”

01:25 am - "Es esmu bezvārda mauka. Es ļauju sevi izpist katram, kas to vēlas."

Patiesībā man nāvīgi patika Tava mūžīgi no rītiem aizsmakusī balss un tas kā Tu vienmēr pukstēji skatoties manī ar savām it kā tik aizvainotajām acīm, tā it kā visa pasule Tev šobrīd nodarītu pāri, kā atstātu aiz borta pirms brauciena uz Stoholmu, ka ir vēl ir pārāk agrs, vai tiešām jau jāceļas, ka es varētu arī šoreiz neaiziet uz skolu. Man tas patika, stundām gulšņāt, nedzīvot, bet būt vajadzīgai, mīļai un nedarīt neko, tikai norīt laiku.
Es aizsmēķēju cigareti un saku, ka Tu man nekad nepatiksi kā tas viss. Tapēc šodien es Tev tā skaiti iespļāvu sejā un lepna aizgāju. Nesaprotu par ko gan Tu vēl varētu pīkstēt, ja jau no paša sākuma biju pateikusi, ka tikai viss augstāk minētais var būt, vairāk nekas. Hahahahaha. Man nekad nekas nepietrūks, jo nav kam pietrūkt. Es mīlu sevi un eņģeļus. Skaidrs?! :]
Powered by Sviesta Ciba