lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

February 15th, 2022


[info]lavendera09:23 pm - Dienas citāts, labi garš
"Bikšturi sievietēm – noslēpums izredzētā acīm

Ne vienmēr, lai justos lieliski, ir jāizrādās ar stilīgu apģērbu, kas visiem redzams. Dažreiz vislielāko pašapziņu tev iedos skaista apakšveļa, kā dēļ tu zināsi, ka izskaties neatvairāmi, kaut arī to neviens neredz. Tādēļ izvēlies sieviešu bikšturus dienās, kad nepieciešams papildu pašapziņas pienesums.

Tas ir unikāls apģērba gabals, jo ir ļoti funkcionāls un palīdzēs atturēt garās zeķes no slīdēšanas lejup, bet arī ir viens no visizsmalcinātākajiem apģērba gabaliem. Tas ir apģērbs, kas pārvērtīs jebkuru apakšveļas komplektu īpaši iekārojamā izskatā. Ar sieviešu bikšturiem tu gan jutīsies, gan arī izskatīsies kā dieviete. Tādēļ palutini sevi un iededzini kaisles un pašpārliecinātības uguni, kas tevī mīt.
Piešķir savai romantiskajai dzīvei jaunu elpu

Vai jau sen esi vēlējusies pārsteigt savu mīļoto guļamistabā ar ko jaunu un negaidītu? Vai gribi justies īpaši iekārojama? Tad varbūt izmēģini uzvilkt pie sava mīļākā apakšveļas komplekta bikšturus. Mēs esam pārliecināti, ka šis apģērba gabals liks tava mīļotā elpai aizrauties, pat ja jau simtiem reižu ir tevi redzējis bez drēbēm.

Izmēģini pieskaņot bikšturus savam esošajam apakšveļas komplektam, vai arī iegādājies jaunu, jo nereti bikšturiem atrodama arī līdzīga stila apakšveļa, ko saskaņot, lai tu izskatītos īpaši lieliski. Taču nebaidies spēlēties ar rakstiem un krāsām, izvēloties dažādas apakšveļas, bikšturu vai zeķu kombinācijas. Ļaujies brīvībai un smel iedvesmu sevī – jūties īpaši iekārojama un spēcīga, jo tu esi pelnījusi vislabāko.
Dažādi materiāli, dizaineri un cenas

Atradīsi dažāda stila un krāsas bikšturus, atkarībā no tā, kā vēlies izskatīties. Izvēlies tos ar mežģīnēm, ja vēlies koķetu, bet sievišķīgu izskatu. Taču, ja esi ugunīgāka, izvēlies kādu ko bikšturiem, kam ir lentīšu detaļas vai tie ir dzīvnieku rakstos. Pieejami arī dažādu materiālu ražojumi gan satīna, gan mežģīņu cienītājām.

Jebkura sieviete ir pelnījusi justies kā dieviete, tāpēc Zalando piedāvājumā atradīsi dažāda stila un cenu kategorijas bikšturus, lai jebkurš varētu sev atrast īsto variantu. Palutini sevi un jūties īpaši neatvairāma ar jauniem sieviešu bikšturiem!"

no šejienes: https://www.zalando.lv/sievietem-apgerbs-apaksdala-biksturi/

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba